SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2017-2018

Datum kola: 27.08.2017

0

Máme za sebou první kolo, ve kterém padlo v průměru 5,3 branky na zápas. Žádný gólman neudržel čisté konto a hattrick se povedl dát jen jednomu hráči. Začátek soutěže nabídl i souboje nováčků. Šanov zvítězil, sestupující Janov z OP zvítězil v Oráčově, loni celek IV. třídy. Věříme, že si v sestavě kola vyberete svého favorita a podpoříte ho formou hlasování.

3-4-3:

Jiří Peterka (Řevničov) - Nejvíce prácě měl v závěru utkání, když chytil nejprve penaltu a poté zlikvidoval samostatný nájezd.

Roman Votroubek (Čistá) - Kapitán a vůdce čistecké defenzivy se v Šanově dokonce i gólově prosadil, tvořil hru zezadu, ale na body to nestačilo.

Pavel Kollár (Lubná) - Posila z Kněževsi v prvním mistrovském zápase předvedla výborný výkon. Spousty vyhraných soubojů a vstřelený gól vynesl tomuto obránci místo v naší sestavě.

Jan Melč (Janov) - Kapitán Janova předvedl jistý výkon z pozice stopera. V Oráčově sám zabránil obětavým zákrokem obdržené brance.

Aleš Sekyra (Šanov) - Kapitán a v zápase s Čistou nejlepší hráč domácích. Potvrzují to i dva vstřelené góly, kdy zejména ten první stál za to.

Tomáš Kindl (Pavlíkov) - Snaha byla, hráči Chrášťan s ním měli plné ruce práce, ale na body to nestačilo.

Jaromír Knap (Pustověty) - Zkušený kapitán Pustovět opět zahrál s ledovým klidem, kdy tvořil hru a svůj standartně dobrý výkon vylepšil vstřeleným gólem z přímého kopu.

Petr Bradáč (Janov) - Pravá strana Janova kmitala nahoru dolů. Petr byl nebezpečný, spoluhráče zásoboval centry a sám vstřelil dvě důležité branky.

Dominik Varyš (Lubná) - Rychlostní hráč, ze kterého Lubná těží. V tomto zápase svůj výborný výkon korunoval hattrickem do sítě Roztok.

Lubomír Kozák (Chrášťany) - Pavlíkov sestřelil dvěma góly. Na tohoto hráče budou Chrášťany spoléhat i v dalších zápasech.

Radek Konvalinka (Janov) - Aktivní a rychlý fotbalista se dostával ze stran do centrů a šancí. Oráčovu vstřelil jeden gól.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2017 00:16 do 30.08.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.