SESTAVA KOLA - 3.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 27.08.2017

0

ČFL má před sebou bohatý a pro týmy náročný program. Ještě před středečním vloženým kolem ale můžete zvolit nejlepšího hráče třetího kola! Kdo se probojoval mezi nejlepší jedenáctku tentokrát?

Převýšovský Jan Stejskal si na začátku ročníku potykal s vynikající fazónou. I přes nakonec tři inkasované branky ho trenér Hrabík znovu jmenoval jako hráče zápasu za svůj celek.

 

Obranu tvoří čtyři čistokrevní stopeři. Karel Soldát předvedl spolehlivý výkon proti Chrudimi. Martin Ngimbi zase velel nepropustné defenzivě Benešova, výkon Miroslava Hendrycha proti Písku si pochvalovali na Vyšehradě a domažlický pětigólový úspěch jistil zezadu muž zápasu Martin Hrubý.

 

Jan Souček se zapsal do ústecké historie premiérovou trefou v ČFL, navíc přidal trefu i při vítězných penaltách. Miroslav Mareš jako defenzivní štít boural úspěšně akce Brozan, Ondřej Walter pak připravil obě branky Benátek. Pavel Bernát měl prsty hned ve třech brankách Dobrovice, dvě sám dal.

 

Hrdina Vltavínu - tak byl po sobotním zápase titulován Petr Pejša, který rozhodl o výhře v nastavení a trenér Frýdek svého útočníka označil za hráče zápasu. A jeden velký návrat na konec. David Miškovský, dobrovický patriot, už jednou naši anketu vyhrál. Loni ale i důsledkem zranění téměř nehrál. V plánech nového dobrovického kouče Sedláčka má ovšem pevné místo v sestavě a hráč se odvděčil výborným výkonem a hned třemi gólovými asistencemi proti Štěchovicím.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.08.2017 10:31 do 30.08.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.