SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 19.08.2017

1

V prvním kole nové sezóny jsme o víkendu viděli jen šest utkání, přesto přinášíme sestavu kola plnou snaživých, výkonných a talentovaných hráčů, kteří nejvíce oslnili. Vyberete si mezi nimi a dáte některému hlas v anketě o hráče kola?

Do branky jsme postavili Lukáše Miecha, který chytil mnoho střel Kostelní Lhoty, která hrála celou první půli proti deseti. Chodil do soubojů se vší vervou a dochytal s otřesem mozku.
Na beky jsme postavili Dominika Vocáska a Ladislava Táborského, kteří naplnili očekávání trenéra Švábenského a v utkání s Kovanicemi se svou rychlostí, běhavostí a podporou útoku výrazně podepsali pod tříbodovým ziskem. Zaujal nás také Jaroslav Mašinda, který obvykle hrává v útoku, ale po letním rozpadu tradiční stoperské dvojice Opočnice se postavil do středu obrany a výborným výkonem dopomohl k čistému kontu a bodu za remízu. Brankáři Máchovi z Kostelní Lhoty dopomohl k čistému kontu prozměnu stoper Jiří Čábelka.
Za Městec Králové tradičně zářil kromě beků i Miroslav Velenský, který tentokrát sice neskóroval, ale svým pohybem, přehledem a důrazem v soubojích pořádně zatápěl obraně Kovanic, která na něj celé utkání musela hrát "osobku." Za Kostelní Lhotu vytvářel šance a motal nohy obránců Michal Pavlík, za což si vysloužil uznání i od soupeřova trenéra. Do středu zálohy jsme postavili také Lukáše Moravce, který v rožďalovickém dresu vyprodukoval mnoho přesných přihrávek a šancí. Neméně nás zaujal kostomlatský Jan Raška, jež celé utkání na hřišti nváčka soutěže odběhal naplno a krásným lobem rozhodl utkání.
Za Poděbrady B dvakrát skóroval Michal Novák, to samé se povedlo dorážkou a razantní hlavičkou Romanu Finkovi z Kostelky.

NEZAPOMEŇTE HLASOVAT V ANKETĚ O HRÁČE KOLA!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.08.2017 21:14 do 23.08.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 8. 2017 23:07
Tt