SESTAVA KOLA - 3.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 20.08.2017

3

Po druhém hracím kole je tu opět sestava kola. Spousta gólů a povedených výkonů výběr jedenácti hráčů značně ztížila. Zejména na post brankaře bylo tentokrát mnohem více adeptů než minulý týden. Kdo se do nejlepší sestavy uplynulého víkendu vešel? Pro své favority můžete hlasovat až do středečního poledne.

Brankař:
Martin Krupička (TJ Sokol Čejov): Povedený víkend na brankové čáře má za sebou znovu Ondřej Vitera z Jiřic, červenořečický Tomáš Paťha, který vychytal remízu s Maratonem, Lukáš Mifka z Kamenice nad Lipou, všechny je však tentokrát zastínil Martin Krupička z Čejova. Ten se v Kamenici uvedl nejdříve chycenou penaltou a i poté byl pro svůj tým jasnou oporou.
Obrana:
Martin Petřík (SK Jiřice): Jiřice udrželi v Ústrašíně trochu nečekaně mimo výhry i čisté konto, pod které se podepsala celá obrana včetně brankaře Vitery. Nejvýraznějším hráčem defenzivy Jiřic však byl Martin Petřík, kterého kvůli nedostatku vyčnívajících obranných výkonů v tomto kole zařazuji do obrany.
Oto Svoboda (TJ Slavoj Pacov "B"): Těžko opomenout i stopera Pacova Oto Svobodu. Jeho podíl na výhře 5:1 nad Obrataní je neoddiskutovatelný. Zvlášť když se ještě navíc zapsal svým gólem do soupeřovy brány mezi střelce.
Jan Duchan (TJ Tatran Červená Řečice): Uhrát body s Maratonem se v této soutěži vždycky cení. Vedle skvěle chytajícího Tomáše Paťhy se však blýskl i obránce Červené Řečice Jan Duchan. I díky jeho gólu se TJ Tatranu povedlo ukopat nakonec remízu 2:2.
Záloha:
Radim Měkuta (TJ Spartak Počátky): Pod obrat z 1:3 na 6:4 proti Plačkovu se nejvýraznější měrou podílel tento ofenzivní záložník. Obraně soupeře zatápěl celý zápas, vstřelil navc hattrick a nutno říci, že téměř všechny útočné akce Počátek šli právě přes něj.
Petr Příhoda (SK Jiřice): Nebýt jeho hattricku, Jiřice by se o udržení jednogólového vedení asi báli celý zápas. Kapitán Jiřic však ukázal, že fotbal stále hrát umí a popravou Ústrašína si hodně nahlas řekl o nominaci do sestavy kola.
Tomáš Prokop (TJ Sokol Čejov): Angažování Tomáše Prokopa byla pro Čejov trefa do černého. Znovu patřil k nejlepším hráčům na hřišti, zařídil gólem v posledních minutách remízu na hřišti Kamenice a zároveň obhájil jako jediný svou nominaci do sestavy kola z minulého týdne.
Michal Kůta (SK Horní Cerekev): Horní Cerekev bude mít i tentokrát svého zástupce v sestavě kola. Zvítězit proti outsiderovi z Lukavce se jim sice nepodařilo, na povedeném výkonu Michala Kůty to však nic nemění. Z pohledu hostů nejlepší hráč týmu.
Útok:
Tomáš Dobrovič (TJ Sokol Plačkov): Plačkov utkání v Počátkách vůbec nezvládl. Zejména v druhém poločase byla znát naprostá absence fyzičky u celého týmu. Povedenější zápasy má za sebou i Tomáš Dobrovič, jeho hattrick do sítě Počátek však nelze opomenout.
Martin Pokorný (FC Slavoj Žirovnice "B"):  Nejlepším střelcem druhého kola Poutník ligy je se čtyřmi góly nastřílenými Budíkovu Martin Pokorný. Ten je ještě s jedním gólem z prvního kola a celkovými pěti góly ve dvouch zápasech zatím nejlepším střelcem soutěže. Vydrží-li mu střelecká forma i nadále, může Žirovnické "béčko" pomýšlet na vyší příčky než v minulé sezóně.
Jan Ira (TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Už už se zdálo, že domácí Kamenice si po zápase s Budíkovem spraví chuť a Čejov porazí. Gól v poslední minutě jim radost však překazil. Přesto to byl právě Jan Ira, kdo měl lví podíl na prvním gólu Kamenice a výraznou osobností byl i u dalších ofenzivních výpadů domácích.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.08.2017 12:29 do 23.08.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 8. 2017 20:04
Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov
Radim je prostě všude, ale plní úlohů hrotového útočníka
21. 8. 2017 19:39
Při zápase to tak moc nevypadalo. Vyvážel balon ze středu hřiště, zakládal útoky... Jako jo, takovýho hroťáka bych taky bral do týmu. :) Jinak díky za opravu, pro příště budu vědět.
21. 8. 2017 18:10
Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov
Jen poznámka Radim Měkuta neni ofenzivní záložník, ale hrotový útočník :-)