SESTAVA KOLA - 2.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 20.08.2017

0

Jaroměř sice zdolala Chlumec 4:0, zápas přesto nebyl jednostrannou záležitostí. Jaroměřský gólman Michal Ondráček musel předvést několik velmi dobrých zákroků, aby své čisté konto uhájil. Na Ondráčkův spolehlivý výkon navázali hráči v poli - Jan Holub se trefil jednou, Matěj Petráček se na čtyřgólové výhře podílel dvěma trefami. 

 

Kostelec nad Orlicí rozhodl v utkání proti Cidlině v závěrečných patnácti minutách. Jako první se v pětasedmdesáté minutě trefil Kamil Kaplan, který tak Kostelec nasměroval ke třem bodům a výhře 3:0.

 

Vrchlabí, na rozdíl od Rychnova, dokázalo využívat své šance. Jako první se prosadil Lukáš Hájek, který Vrchlabí zajistil poločasové vedení. Ve druhé půli se k velkému výkonu vybičoval Milan Tomčík, který zaznamenal hattrick. 

 

Náchodští předvedli na hřišti hradecké Slavie dominantní výkon, díky kterému si vysloužili výhru 0:4. Aktivní hrou se prezentoval Patrik Simon, který stál za mnoha útočnými akcemi hostů, jednou rozvlnil síť a jednou rozezněl břevno. Ještě úspěšnější byl Martin Malý, který ke dvěma gólům přidal jednu asistenci. 

 

Hořická Jiskra ve druhém poločase přešla od neproměňování šancí ke střílení gólů. Jako první se na začátku druhé půle prosadil Aleš Vávra, který Jiskru nasměroval k výhře 3:0. 

 

Fotbalisté Červeného Kostelce na hřišti nováčka z Třebše předvedli drtivý úvod zápasu, a i proto se v prvním poločase prosadili hned čtyřikrát. Dvakrát se trefil Sebastian Štelzig, dva góly vstřelil i Tomáš Petr, který si do statistik připsal i jednu asistenci. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.08.2017 11:24 do 23.08.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.