SESTAVA KOLA - 1.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 13.08.2017

0

První kolo ČFL máme za sebou, fotbalunas.cz je jediné místo, kde naleznete informace, reportáže, ohlasy, fotky či videa ze všech zápasů. A kdo z jednotlivců zazářil? To jsme zjišťovali u trenérů jednotlivých týmů - je tu první sestava kola ročníku 2017/2018!

David Tetour si vysloužil pochvalu nejen od svého trenéra, ale i od soupeře. Důležitými zákroky vychytal Benešovu těsnou výhru 1:0 nad nováčkem z Čížové.

 

Daniel Zelenka - zástupce dobře pracující královodvorské defenzivy, kouč Sabou si pochvaloval jeho poctivý výkon.

Michal Horák - kapitán Benátek vedl svůj tým za dvoubodovým ziskem, proměnil penaltu v rozstřelu, ve hře jeho tým neinkasoval.

Miroslav Routek - Dobrovický stoper pomohl vynulovat Jirny, právě on byl tím, kdo vygumoval ze hřiště kanonýra Melechovského.

Michal Štěpánek jezdil po lajně tam a zpět a trenér Záp Mašek ho označil při výhře nad Litoměřickem jako hráče zápasu.

 

Jindřicha Kučeru jsme přesunuli vzhledem k přetlaku v útoku o pozici níže - Kučera byl u obou branek Chrudimi a za jasně nejlepšího hráče zápasu ho označil i zástupce Ústí nad Orlicí.

Ladislav Volešák vyšehradskou umělku dobře zná a v dresu Štěchovic ukázal domácím, že ho měli udržet v kádru. Dirigoval hru a nabízel gólové přihrávky skórujícímu Batkovi.

Další exligista v sestavě, Čížová sice neuspěla, ale v Benešově ukázala své možnosti. Právě Petr Janda jako kapitán byl na hřišti v jejím dresu vidět nejvíce, byl aktivní, obětoval se pro tým, když dohrával se zraněním na hlavě, dostal se i do velkých šancí. Třeba je využije už v dalším kole.

 

Marek Hejda neodehrál celý zápas, ale za dobu strávenou na hřišti zaujal trenéra Vaigla. Proti Nymburku vstřelil důležitou branku, v útoku byl velmi aktivní.

Lukáš Batka je střelcem kola, když Vyšehrad skolil hattrickem. O umístění do sestavy kola nemůže být pochyb!

Jan Hodas byl tím, kdo dovedl Vltavín za třemi body v souboji s Pískem, když vstřelil obě branky svého týmu. I trenér Frýdek na něho ukázal - tohle byl hráč zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.08.2017 13:45 do 16.08.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.