TEAMSTORE sestava roku Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Další dramatická a napínavá sezona Krajského přeboru je u konce. Prvenství vybojovali fotbalisté Libčan, kteří do posledního kola sváděli souboj s novobydžovskou Cidlinou. Smutně se naopak se soutěží rozloučili sestupující Provodov a Dobruška. V sedmadvacátém kole se Krajský přebor dokonce dostal na obrazovky České televize, která vysílala utkání mezi Kostelcem nad Orlicí a Rychnovem. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 

Brankář

 

Jan Moník (FC Slavia Hradec Králové)

Prakticky každý účastník Krajského přeboru má v kádru brankáře, který by si za předváděné výkony tuto nominaci zasloužil. Oporou chlumeckého celku je Ladislav Kukal, který v předposledním kole vynuloval střelce Slavie, a to jak během devadesáti minutové hrací doby, tak během penaltového rozstřelu. Nové Město získalo v Janu Šebestovi spolehlivého gólmana, který pomohl vytáhnout tým ze sestupových pater tabulky. Milan Pavliš z Vysoké vychytal devět čistých kont, červenokostelecký Petr Kobos dokonce deset.

Klání o nejvíce čistých štítů má v Krajském přeboru hned tři vítěze. Jičínský Michal Puš, cidlinský Stanislav Strýhal a Jan Moník z hradecké Slavie. Všichni tito gólmani neinkasovali v 11 utkáních. Michal Puš z Jičína odehrál všech třicet zápasů, ve kterých inkasoval pětačtyřicet branek. Po jednatřiceti gólech inkasovala jak Slavia, tak Cidlina. Na rozdíl od Jana Moníka ale Stanislav Strýhal nastoupil „jen“ do pětadvaceti zápasů. Králem gólmanů se tak stává slávistický Jan Moník. Čtyřiadvacetiletý brankář nevynechal ani jeden zápas, jedenáctkrát udržel nulu a s jednatřiceti inkasovanými góly je oporou nejpevnější obrany soutěže.

 

 

Obrana

 

Alexandr Zich (RMSK Cidlina)

Čtyřiadvacetiletý Alexandr Zich začal sezonu na kraji obrany Cidliny. Postupem času však začal být využíván i na ofenzivnějších pozicích. I díky tomu si v osmadvaceti startech připsal 10 gólů. I díky jeho výkonům se Cidlina mohla pyšnit nejlepší defenzivou, která stejně jako obrana Slavie inkasovala jednatřicet branek.

 

Adam Chromek (SK Libčany)

Šestadvacetiletý Adam Chromek byl důležitou součástí letošního úspěchu Libčan. Tým, který minulý rok slavil postup do Krajského přeboru, letos slaví triumf v této soutěži. Se třiatřiceti obdrženými góly je obrana mistrovských Libčan třetí nejlepší v soutěži. Adam Chromek odehrál na kraji libčanské obrany všech třicet zápasů, ve kterých své defenzivní výkony podpořil i 7 vstřelenými góly.

 

Karel Havlíček (TJ Červený Kostelec)

Zkušený, už sedmačtyřicetiletý, Karel Havlíček je nedílným členem červenokostelecké obrany. V právě skončené sezoně zasáhl do pětadvaceti zápasů, ve kterých dokonce čtyřikrát skóroval. Karel Havlíček je i exekutorem standardních situací, díky kterým si do svých statistik připisuje i asistence. S Karlem Havlíčkem v sestavě se Červený Kostelec pyšní čtvrtou nejlepší obranou, která inkasovala sedmatřicet branek.

 

 

Záloha

 

Michal Blažej, Martin Holec (oba RMSK Cidlina)

Michal Blažej je tradiční oporou Cidliny. Třiatřicetiletý záložník je pro Cidlinu důležitý jako střelec gólů, kterých v letošní sezoně nastřílel 15, tak jako tvůrce hry a nahrávač. Střelecky nezaostával ani Martin Holec, stále ještě devatenáctiletý fotbalista, který ve dvaadvaceti zápasech nastřílel 13 gólů. I díky těmto hráčům tak Cidlina v tabulce obsadila druhé místo, které přesto může mít lehce nahořklou příchuť, jelikož Cidlina skončilo pouze o bod za prvními Libčany.

 

Filip Korenčík (FK Jaroměř)

Po sestupu z Divize C zažila Jaroměř sezonu po vzoru Jekylla a Hydea. Podzimní část sezony napovídala, že by Jaroměř mohla bojovat o nejvyšší příčky, jaro se však Jaroměřským příliš nevydařilo. Jedním z nejlepších hráčů Jaroměře byl Filip Korenčík, záložník, který byl využíván i jako útočník. Ve spolupráci s Janem Banem a Martinem Čenovským tvořil údernou ofenzivní trojici. Přestože se jaroměřští fotbalisté mnohdy potýkali s neproměňováním šancí, nastřílel pětadvacetiletý Korenčík 11 gólů.

 

Marek Kocourek (SK Jičín)

I Jičín dlouhou dobu vypadal jako adept na nejvyšší příčky, v závěru sezony ale začal ztrácet i vinou snižující se produktivity. Nejlepším střelcem týmu se stal agilní křídelník Marek Kocourek, který podporoval ofenzivu Jičína jak vstřelenými góly, tak asistencemi na branky spoluhráčů. Čtyřiadvacetiletý Marek Kocourek zasáhl do sedmadvaceti zápasů, ve kterých vstřelil 10 gólů.

 

 

Útok

 

David Hlava (TJ Červený Kostelec/Sokol Provodov)

Nejproduktivnějším střelcem Krajského přeboru se stal David Hlava, který během sezony vystřídal dva týmy. Podzim odehrál šestadvacetiletý útočník v dresu Červeného Kostelce, za který vstřelil 13 branek ve čtrnácti zápasech. Před zahájením jarní poloviny sezony se David Hlava přesunul do Provodova, v jehož dresu se trefil 16krát v patnácti zápasech. V průběhu sezony tak David Hlava vstřelil celkem 29 gólů. Ani Hlavova střelecká forma však sestupu Provodova nezabránila.

 

Jiří Počtýnský (FC Spartak Rychnov)

Nejproduktivnějším týmem uplynulé sezony je Rychnov nad Kněžnou, jehož hráči nastříleli celkem sedmdesát čtyři gólů. Vrchním střelcem Rychnova je třiadvacetiletý útočník Jiří Počtýnský, který si na své konto připsal 21 vstřelených gólů. Počítáme-li červenokostelecké i provodovské góly Davida Hlavy dohromady, stává se Jiří Počtýnský druhým nejlepším střelcem Krajského přeboru.

 

Ondřej Karanský (SK Libčany)

Tým, který chce pomýšlet na triumf v soutěži, musí mít spolehlivou obranu i produktivní útok. Libčany měly v této sezoně obojí. Obrana Libčan byla třetí nejpevnější v soutěži, útok zase třetí nejproduktivnější. Libčany skončily první. Nejlepším střelcem Libčan byl sedmadvacetiletý Ondřej Karanský, útočník, který v šestadvaceti zápasech vstřelil 15 gólů. 

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

 

JAK VYPADALA SESTAVA SEZÓNY 2015/2016 NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.