TEAMSTORE sestava roku Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

I letošní sezona nabídla řadu dramatických momentů, skvělých týmových i individuálních výkonů. Po rozpačitých úvodních kolech se na první místo tabulky vyšvihlo Vrchlabí, které už první příčku neopustilo, doma dokonce neztratilo ani bod. Do Krajského přeboru Vrchlabí doprovodí hradecká Třebeš, pro kterou se jedná o historický úspěch. Úctyhodných výkonů však dosahovali i fotbalisté v ostatních klubech. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 

Brankář

 

Mikuláš Heřman (Sokol Třebeš)

Druhá Třebeš se mohla pyšnit nejlepší obranou i díky brankáři Mikuláši Heřmanovi. Jednadvacetiletý gólman v uplynulé sezoně zasáhl do osmadvaceti zápasů, ve kterých hned desetkrát udržel čisté konto.

 

 

Obrana

 

Lukáš Hájek (FC Vrchlabí)

Letošní ročník A třídy opanovalo Vrchlabí, které zvítězilo s šestibodovým náskokem před druhou Třebší. Vedle spolehlivé obrany Vrchlabí zdobil i produktivní útok. Ofenzivní snažení v týmu Vrchlabí podporovali i obránci, což potvrdil Lukáš Hájek. Šestadvacetiletý obránce odehrál sezonu s jedinou žlutou kartou, a navíc vstřelil pět gólů.               

 

Martin Zbořil, Jiří Zeman (oba Sokol Třebeš)

Ještě lepší obranu než mistrovské Vrchlabí měla Třebeš. Mladý tým složený převážně z odchovanců inkasoval pouze 34 branek, což je vyrovnání loňského výsledku. Oproti loňské sezoně Třebeš zapracovala na ofenzivě a vstřelila o 32 gólů více. Díky tomu Třebeš zakončila sezonu na druhém místě a může slavit historický postup do Krajského přeboru.

Nejvytěžovanějšími obránci třebešského týmu byli čtyřiadvacetiletý Martin Zbořil a teprve devatenáctiletý Jiří Zeman. Oba fotbalisté odehráli třiadvacet zápasů, ve kterých jako obránci viděli pouhé dvě žluté karty. Martin Zbořil ke svým defenzivním výkonům přidal jednu branku, Jiří Zeman dokonce tři.

 

 

Záloha

 

Dominik Zdržálek, Milan Tomčík (oba FC Vrchlabí)

Vrchlabí prošlo letošní sezonou s neproduktivnějším útokem. Nastřílelo 106 branek a po třiceti letech slaví postup do Krajského přeboru. Úvod sezony přitom nebyl pro Vrchlabí úspěšný, po prvních čtyřech kolech mělo na kontě tři body a krčilo se na dně tabulky. Od té doby až do konce sezony Vrchlabští ztratili pouze pět bodů. Doma dokonce Vrchlabí nezaváhalo ani jednou a se skóre 72:7 vyhrálo všech patnáct domácích zápasů.

Tahouny týmu jsou navíc velmi mladí fotbalisté. Nejlepším střelcem Vrchlabí a celkově pátým nejlepším střelcem A třídy je jednadvacetiletý Dominik Zdržálek, který v devatenácti zápasech nastřílel 21 gólů. Dominiku Zdržálkovi se vydařily zejména poslední tři domácí zápasy sezony. Ve všech třech utkáních nastřílel hattrick, a velmi rázně tak zakončil veleúspěšnou sezonu Vrchlabí.

Neméně důležitým vrchlabským střelcem byl i Milan Tomčík. Teprve osmnáctiletý hráč odehrál třiadvacet zápasů, ve kterých se trefil sedmnáctkrát.

 

Martin Šmíd (FC Nový Hradec Králové)

Nový Hradec mohl zejména po podzimní části sezony pomýšlet na nejvyšší příčky. V jarní polovině sezony už ale nebyly výsledky Novohradeckých tak dobré. Pokles formy mohl být zapříčiněn i zraněním Martina Šmída, nejlepšího střelce týmu. Ten se zranil ve dvacátém třetím kole v zápase proti Černilovu a do konce sezony se již na hřiště nevrátil. Díky střelecké formě se ze zálohy posunul do útoku, a přestože odehrál necelých třiadvacet kol, stal se s 16 góly nejlepším střelcem svého týmu a celkově jedenáctým nejlepším střelcem soutěže.

 

Martin Jakoubek (Tatran Hostinné)

Podobně jako Nový Hradec i Tatran Hostinné odehrál lépe podzimní část sezony. Nováček soutěže se v první polovině soutěže pohyboval v horní polovině tabulky, na jaře se ale propadl a málem se strachoval o záchranu. Nejlepším střelcem týmu se stal Martin Jakoubek, který se v pětadvaceti zápasech trefil patnáctkrát, a postaral se tak o více než čtvrtinu všech gólů Tatranu.

 

 

Útok

 

Petr Žďárský (FC Vrchlabí)

Dalším důležitým strůjcem vrchlabského úspěchu byl v uplynulé sezoně Petr Žďárský. Třiadvacetiletý fotbalista zasáhl do pětadvaceti zápasů, ve kterých vstřelil 20 branek.

 

Jakub Mrázek (SK Bystřian Kunčice)

Kunčice vytrvaly jako poslední pronásledoval Třebše, přesto se nakonec na druhé místo nedostaly. V zápasech Kunčic padalo po utkáních Vrchlabí nejvíc gólů, a to i díky útočníkovi Jakubu Mrázkovi. Třiadvacetiletý fotbalista se stal druhým nejlepším střelcem soutěže, když nastřílel 24 gólů.

 

Tomáš Markovič (FK Černilov)

Vůbec nejlepším střelcem uplynulého ročníku A třídy se stal černilovský Tomáš Markovič. Jednadvacetiletý útočník nastřílel 25 gólů, což je 43 % všech gólů Černilova, který sezonu zakončil na sedmém místě. 

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

 

JAK VYPADALA SESTAVA SEZÓNY 2015/2016 NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.