TEAMSTORE sestava roku Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

2

Jednou z našich tradic je vydávat po každém kole jeho ideální jedenáctku. Nyní, když máme celou sezónu za sebou, rozhodli jsme se udělat obdobný výběr hráčů s přihlédnutím k výkonům během celého roku. V sestavě se samozřejmě objevili tahouni nejlepších mužstev tabulky, ale vedle nich také značně nadstandardní osobnosti z celků, jimž se tolik nedařilo. Posuďte sami. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

BRANKÁŘ
PAVEL HAMPL, MĚSTEC KRÁLOVÉ Nejméně branek sice obdržela Ostrá, ale nejvíce čistých kont (10) vychytal Pavel Hampl. Pomohl svému týmu k nejlepšímu umístění za dlouhá léta mnoha vynikajícími zákroky v důležitých momentech a nese výraznou zásluhu na domácí neporazitelnosti během celé sezóiny.

OBRÁNCI
ROMAN KAFKA, MĚSTEC KRÁLOVÉ Kafka po celou sezónu působil jako prototyp modeního krajního obránce. Neúnavně se pohyboval podél postranní čáry z jedné šestnáctky do druhé a zpět, zásoboval spoluhráče přesnými centry a sám vsítil úctyhodných 11 branek.
PETR KUKLA, KOVANICE Kukla se během sezóny projevoval jako velmi zajímavý hráč použitelný na všech pozicích. V minulé sezóně působil spíše jako vysoký útočník, který dokázal střílet jeden gól za druhým. Tento rok jej trenér stavěl dle potřeby na pozice útočníka či stopera a Kukla plnil obě rozdílné role na jedničku. vstřelil 13 gólů.
JAN VOJTĚCH, OSTRÁ B Za tým, který obdržel nejméně gólů v soutěži, by šlo samozřejmě ocenit více defenzivních hráčů. My jsme se rozhodli pro Jana Vojtěcha jakožto základní kámen defenzívy Ostré v téměř každém utkání. Vojtěch je důrazný a neústupný v soubojích, jako každý správný obránce.
LUKÁŠ DONT, ROŽĎALOVICE Dont strávil mládežnická léta v pražské Spartě, za níž si zahrál proti žákovským a dorosteneckým celkům evropských gigantů. Později trénoval děti ve Spartě a Bohemians a sám se z ofenzivnějších pozic přesunul do obrany, kde tuto sezónu exceloval jako jeden z nejlepších hráčů v okresním přeboru.

ZÁLOŽNÍCI
JAN RYCHLÍK, OPOČNICE Opočnici se tuto sezónu dařilo o hodně lépe než v předchozích letech. Mohly za to i výkony bratří Rychlíkových, z nichž se především Jan projevil jako běhavý a gólový (13) hráč, který dokáže tým táhnout za vítězstvím. Musí však být ve správné náladě.
MIROSLAV VELENSKÝ, MĚSTEC KRÁLOVÉ Velenský někdy nastupuje i v útoku, ale díky svým tvůrčím schopnostem především ve středu městecké záložní řady. Zde se projevuje jako velmi bojovný hráč s přehledem a dobrým čtením hry. Tuto sezónu dal 8 branek.
DAVID POKLOP, KOVANICE Kovanicím se tuto sezónu nedařilo, ale ve svém středu mají kromě Kukly ještě jednu výjimečnou osobnost. Je jí defenzivně laděný záložník Poklop, který dokáže vyhrávat osobní souboje, dominovat ve vzduchu a dobře rozehrávat.
DAVID HEJDUK, VŠEJANY Hejduk je čtvrtým nejlepším střelcem souteže s 21 góly. Ještě zajímavější než toto číslo je však přímo jeho kopací technika. Výborně zahrává přímé kopy a za uplynulý rok vstřelil například několik branek z takřka nulového úhlu.

ÚTOČNÍCI
JIŘÍ DOZOREC, OSTRÁ B Nejlepší střelec soutěže (25 gólů) táhl Ostoru za postupem nejen střelecky, ale také jako správný šéf kabiny. S kapitánskou páskou na hřišti vždy dominoval.
PETR BOUŠKA, VŠEJANY Bouška vstřelil o 3 branky více než jeho parťák Hejduk a taktéž nesl výrazný podíl na všejanské jízdě touto sezónou.

Hlasujte o hráše roku, s nímž přineseme velký rozhovor!

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 9. 2017 11:12
Honzo, vyhlásili jsme TOP 11 fotbalistů dle počtu hlasů - například zde http://fotbalunas.cz/clanek/3581/lukas-vacha-vylosoval-vyherce-z-teamstore-sestav-roku/.
Pořadí v jednotlivých soutěžích lze vidět na rozložení procent v sestavě. :)
4. 9. 2017 10:48
Dobrý den,Proč nevyšlo vyhlášení fotbalisty roku za za minulý ročník?Myslím první tři umístěné?Děkuji