TEAMSTORE sestava roku Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Sezóna je za námi a my vám přinášíme ideální jedenáctku celého ročníku! Ve spolupráci s trenéry jednotlivých týmů jsme vybrali jedenáct jmen. Komu bude patřit váš hlas v hlasování? Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

BRANKÁŘ

JAKUB HEJL (Veselí n. Lužnicí) - Na post brankáře byla tlačenice. Hejl chyběl Veselí jen ve dvou posledních zápasech, jinak předváděl úžasné výkony. Žádný tým neinkasoval méně branek - Veselí ve 26 duelech obdrželo jen 23 branek a je to především Hejlova zásluha - v zápasech nechyboval a dokázal vytáhnout zázračné zákroky.

 

OBRANA

PAVEL KAMIŠ (Loko ČB) - Kapitána a stopera Lokády zařazujeme do sestavy za celou obranu budějovického celku, když si především na jaře sedl s Čapkem, Nechutou a Hruškou a s Rodenem za zády sestavila Loko jednu z vůbec nejlepších obran soutěže. Do příštího roku tak má Lokomotiva rozhodně na co navazovat a na čem stavět. Vstřelil i jeden čestný gól.

MIROSLAV ŠACHL (Veselí) - Lídr ve veselské kabině, který spolu s Koktavým tvořili kvalitní stoperskou dvojici. Právě jeho, brankáře Hejla a útočníka Frejlacha vypíchl trenér Kotyza jako nejlepší hráče roku. Dal i čtyři góly.

MICHAL OPEKAR (Velešín) - Obránce, který si si udržoval stabilní výkonnost celý rok. Jedná se o spolehlivého, důrazného obránce a perfektního hlavičkáře, který nenechá spoluhráče ve štychu. Dle trenéra Kysely právě vyrovnanost kvalitních výkonů patřila k jeho největším přednostem tohoto předstopera.

 

ZÁLOHA

JINDŘICH LUKÁŠ (Nemanice) - Střední záložník, dal deset branek. V záloze Nemanic kraloval, třeba ve spolupráci s Novotným dokázal přehrávat záložníky soupeřů a Nemanice v něm našly velkou oporu.

TOMÁŠ DVOŘÁK (Slavia ČB) - Kapitán týmu a nejstarší náš hráč nejen slávistické, ale i naší ideální jedenáctky, se dokázal na tuto vydařenou sezónu perfektně připravit, byl oporou týmu v defenzivní činnosti a tradičně kraloval při standardkách obranných i útočných. Třikrát se radoval z branky.

MAREK PETRÁŠ (Nová Včelnice) - Včelnický kapitán a bojovník, který hnal spoluhráče za postupem, mezi nejdůležitější články týmu ho jmenovali trenéři. Jako třešničku k bojovnosti a spolehlivosti přidal i šest gólů.

PETR GUTHEIS (Větřní) - Také střední záložník, také kapitán svého celku. Mozek týmu Větřní, produktivní v zakončení - nasázel dvanáct branek.

 

ÚTOK

TOMÁŠ NEBESKÝ (Nová Včelnice) - Nejlepší střelec soutěže s 27 brankami. Střelecky mu vyšel hlavně podzim, na jaře už se tak často netrefoval, ale nahradil to bojovnými, pro tým nesmírně platnými výkony.

MICHAL GRANOV (Dobrá Voda) - Druhý nejlepší kanonýr soutěže s 20 góly, který táhl Dobrou Vodu do horní poloviny tabulky, dal více než třetinu branek svého týmu.

STANISLAV PACHOLÍK (Nová Včelnice) - Jestli se Nebeskému dařilo na podzim, pak Pacholíkovi patřila jarní část. Nejrychlejší hráč soutěže, který předváděl výkony mimo měřítka I.A. Bude zajímavé sledovat, jak si povede v KP, případně zda po něm nešáhne nějaký jihočeský tým z vyšší soutěže... Zastavil se na počtu patnácti branek.

 

Z OHLASŮ TRENÉRŮ:

Karel Kladenský (Slavia) "Hráčem sezóny No.1 je Gottfried Wolf - spolehlivý brankář, který měl v průběhu sezóny velmi dobrou stabilní formu, svými zákroky na hraně možného přispěl největším dílem k celkovému třetímu místu Slavie v soutěži. Dále pak Tomáš Dvořák." 

Pavel Hanel (trenér LOKO): "Fungovalo nám to jako týmu a nerad bych vyzdvihoval jednotlivé hráče. Sedmkrát jsme na jaře neinkasovali,takže pochválím celou obranu (Čapek, Kamiš, Hruška, Nechuta) a brankáře Rodena, tato pětice si sedla a zaslouží všichni absolutorium. Chválím i záložní řadu, která začala poctivě bránit, chválím i útočníky, když jsme začali dávat na jaře branky."

Robert Čepička (Čtyři Dvory): "Brankář Patrik Sobolík. Svým přístupem šel příkladem, na jaře se svezl s výkony mužstva, ale hráčem sezóny za nás jednoznačně on."

Libor Holec (trenér Včelnice): "Fotbal je kolektivní hra a chválím celý mančaft. Nebeský za podzim, Pacholík jaro, Petráš svou zarputilostí a bojovností, nasměroval mančaft jako kapitán."

 

Výběr byl široký, na každý post se našlo hned několik adeptů. Například na místo brankáře nominovalo svého zástupce hned několik klubů. Kromě výše zmíněných hráčů tak jmenujme další členy hvězdné lavičky: Jaroslav Pauer (brankář, D. Voda), Tomáš Pintér (stoper, SK Planá, nikdo z týmu neodehrál více minut), Rudolf Weinhard (útočník, Větřní - 19 branek), František Záveský, Vlastimil Bašta (útočníci, Nemanice, 11 a 19 branek), Tomáš Frejlach (Veselí, 19 branek), Jiří Jordán (Hrdějovice, 9 branek), Richard Horák (J. Hradec, útok, 9 branek) a další...

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

JAK VYPADALA SESTAVA SEZÓNY 2015/2016  NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.