TEAMSTORE sestava roku Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Sezona 2016/2017 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku Zlínské IV. třídy skupiny B. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 

Kteří hráči se probojovali do sestavy roku:

 

BRANKÁŘ:

 

Josef Maniš (Tichov)

Brankář Tichova byl velkou oporou svého týmu a i díky němu inkasovali Tichovjané jen 39 branek, což je třetí nejlepší obrana v celé soutěži. Tichov ale také nedával příliš branek a dosáhl stejného počtu, jako gólů obdržených a měl skóre vzácně vyrovnané 39:39.

 

OBRANA:

 

Marián Trčka (Vlachovice B)

Hráč vlachovické rezervy Marián Trčka byl velkou oporou svého celku a může hrát na několika postech. Nakonec vstřelil i osm branek a jeho účast na hřišti byla na výkonech Vlachovjanů vždy znát. V závěru došel Vlachovjanům trošku dech a doplatili i na vyloučení hráčů.

 

Marek Obadal (Mirošov)

Zkušený borec držel obranu Mirošova především v jarních utkáních a jeho vyzrálost platila na útočníky soupeřů. Mirošov měl výborný závěr jara, na kterém se Marek Obadal podílel velkou měrou. Brankář Ďulík udržel několikrát čisté konto a obrana fungovala bezchybně.

 

Petr Sucháček (Smolina)

Měl velký podíl na výborných jarních výkonech Smoliny, které ale v závěru jara došel trošku dech, ale to bylo dáno i vinou zranění některých klíčových hráčů. Smolina však byla velmi příjemným překvapením a brala konečné 6. místo.

 

ZÁLOHA:

 

Pavel Rajznauer (Mirošov)

Kapitán Mirošova měl velmi dobrou celou sezonu a táhl svůj tým i ve chvílích, kdy se mu tolik nedařilo a dokázal vstřelit důležité branky. Nakonec skončil v tabulce střelců na druhém místě s 24 brankami a Mirošov bral v konečném účtování čtvrté místo.

 

Zdeněk Kupčík (Bohuslavice n/Vl)

Středopolař Bohuslavic nad Vláří má za sebou velmi dobrou sezonu a pomohl svému celku k druhému místu. Bohuslavjané pronásledovaly Nedašov až do posledního kola a o výhru v rozhodujícím duelu přišly až v závěrečných minutách.

 

Dominik Novák (Nedašov B)

Zkušený středopolař nedašovské rezervy Dominik Novák odehrál dobrý ročník, který okořenil i dvanácti brankami do sítě soupeřů. Společně s oběma Fojtíky - Jarkem a Jiřím se podíleli na letošní kanonádě, vždyť Nedašovjané vstřelili 94 branek.

 

Tomáš Zoubek (Lipová)

Fotbalový a futsalový světoběžník přišel před sezonou do Lipové z luhačovické rezervy, ale má bohaté zkušenosti z mnoha oddílů v okolí a ty prodal i v dresu Lipovjanů. Ti se o lepší výsledek připravili několika zbytečnými ztrátami, na vině bylo i zranění hráčů.

 

Miroslav Šebák (Bohuslavice n/Vl)

Špílmach Bohuslavic nad Vláří patřil k nejlepším hráčům v soutěži a tvořil hru druhého celku tabulky. Možná by se více mohl zapojit do koncovky, ale jeho úkolem je především šance pro své spoluhráče připravovat a těžili z toho hlavně Kozubík s Krasňanským.

 

ÚTOK:

 

Josef Šenovský (Horní Lhota)

Kapitán Horní Lhoty zažil se svým týmem skvělou sezonu a bylo z toho nakonec velmi lichotivé třetí místo, kterého si ve Lhotě hodně cení. K dobrým výkonům přidal i čtrnáct branek a stal se i nejlepším střelcem svého celku, kde panuje spokojenost.

 

Jaroslav Fojtík (Nedašov B)

Fotbalista, který má zkušenosti i z divizního Slavičína byl rozdílovým hráčem a nakonec nastřílel úctyhodných 37 branek. Navíc rozhodl rozhodující utkání s Bohuslavicemi nad Vláří a jeho přímý kop budou mít aktéři tohoto duelu ještě dlouho v paměti.

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

 

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.