SESTAVA KOLA - 26.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 17.06.2017

2

Je rozhodnuto o postupujících i sestupujících a hráči mají před sebou zaslouženou dovolenou. My si ale ještě předtím dáme poslední hlasování!

David Šteiner, Adam Havel (Neratovice B) - Dva hráči dorosteneckého věku se postarali o vysokou výhru ve Velkém Borku. David Šteiner udržel jako jediný brankář kola čisté konto a Adam Havel vsítil z pozice záložníka dvě branky.

 

Radek Tomíček, Filip Rejzek (DBSK) - Fenomenální střelecký výkon Radka Tomíčka (6 branek) dokázal doplnit jednou brankou také střídající talentovaný dorostenec Filip Rejzek.

 

Martin Veselý, Jan Rolenc (Mělník) - Nebezpečná útočná dvojice FC Mělník pohromadě. Oba zatížili konto Lužce dvěmi přesnými zásahy.

 

Jan Studený, Michal Voljanskij (Kly) - Kly postupují do I.A třídy a v Dlouhé Lhotě se na hřiště podíval i trenér Voljanskij. Radost si udělal vstřelenou brankou a hlavně vysokou výhrou 2:6.

 

Jaroslav Jindřich (Nelahozeves) - Lepší vstup do utkání si Dynamo ani nemohlo přát - zásluhou Jindřicha šlo totiž už v 1. minutě do vedení. Domácí nakonec utkání dovedli k výhře 2:1.

 

Jan Flachbart (Pěčice) - Pěčičtí dotáhli úspěšné jaro až do konce a poslední výhru proti Benátkám B jim zajistil nejzkušenější hráč sestavy brankou v první minutě nastaveného času.

 

Tomáš Kopejska (Tišice) - Tišice utekly hrobníkovy z lopaty a v posledním kole jim už o nic nešlo. I tak dokázaly vybojovat dva body - i zásluhou střelce jedné z branek Kopejsky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.06.2017 12:19 do 21.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 6. 2017 10:55
Radku, záleží, kolik fanoušků daného týmu hlasuje. A samozřejmě také, jestli mají u nás založený účet - registrovaným uživatelům jde hlasovat jednou za hodinu, kdežto neregistrovaným jen jednou denně.
21. 6. 2017 15:29
Dobrý den tak koukám na hlasování a tak trochu to nechápu procenta se tu mění což je v pořádku ale jestli jeden den má hráč skoro 29% a druhý sotva 9 tak to je někde špatně všem výběr dům gratuluji ale podle mne to hlasování není fér hezký den Zámečník