SESTAVA KOLA - 25.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 10.06.2017

0

Je tu předposlední sestava kola tohoto ročníku! Ideální jedenáctku vybíráme vždy za pomoci zástupců jednotlivých klubů. Na vás už je, abyste svými hlasy některého z hráčů, kteří o víkendu zazářili, vynesli na trůn pro Hráče kola!

David Pícha - dostal šanci ve veselském áčku a měl proti Bystřici víc práce, než asi čekal. Jen díky jeho zákrokům tým udržel čisté konto a slavil hubenou výhru.

 

Jan Baštář lítal po kraji hřiště a pomohl Dobré Vodě výborným výkonem k výhře v Plané. David Bláha zažil pernou sobotu - hrál za dorost, aby pak zamířil na utkání áčka Loko ČB a heroickým výkonem nadchl trenéra, když krotil včelnické střelce. Tomáš Vršitý po vážnějším zranění kolena odehrál po půl roce celý zápas a vedl si výborně v dresu Slavie.

 

Miroslav Novotný patřil k tahounům Nemanic v přestřelce s Jindřicháčem, zaznamenal dvě branky. Petr Gutheis držel o víkendu poctivě pitný režim a vyplatilo se, protože vsítil obě branky týmu Větřní. Davidu Kartákovi se dařilo v dresu Veselí a dočkal se konečně i premiérové trefy, která navíc utkání s Novou Bystřicí rozhodla. Jan Poláček zaměstnával hráče Hrdějovic a předvedl nadprůměrný výkon.

 

Opět nejvíce kandidátů bylo na obsazení postu útočníků. Zářila nemanická dvojice Záveský - Bašta, krásně se trefil slávista Korbel. Ale Michal Granov svými povedenými trefami skolil Planou a dorovnal svůj střelecký účet na sto branek v I.A třídě. Richard Novák z hradecké rezervy byl zase nejlepším střelcem kola - v Nemanicích nasázel hattrick, ale na body to přece nestačilo. Stanislav Pacholík zažívá bezchybné jaro a právě on obstarává většinu branek Včelnice, postup stvrdil tento rychlík dvěma góly proti Loko ČB.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.06.2017 15:49 do 14.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.