SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 03.06.2017

0

V uplynulém kole se opět děly velké věci! K vidění byly dva hattricky, výborné výkony brankářů, spolehlivá práce defenzivních hráčů a tvořivá činnost s čichem po gólu od záložní řady. Vybrat můžeme ale jen jedenáct hráčů a doufáme, že jsme vybrali správně. Pro svého oblíbence hlasujte a rozhodněte tak o jeho vítězství!

3-4-3:

Petr Šíma (Olympie) - Svůj tým podržel v obou poločasech v těžkém zápase s Kněževsí. Předvedl několik skvělých zákroků.

Jaroslav Mutínský (Jesenice) - Dopředu můžeš, dozadu musíš. Jaroslav vstřelil úvodní branku svého týmu a přispěl tak k výhře. Podal dobrý výkon.

Petr Matějovský (Kolešovice) - Kapitán a lídr defenzivy Kolešovic svým důrazem a jistým výkonem přispěl k výhře nad Mutějovicemi.

Robert Grill (Lužná) - Úkol byl jasný - nepustit do hry střední zálohu Městečka. To se povedlo a Robert k tomu přispěl největším dílem. Sám navíc zařídil penaltu, která otevřela skóre utkání.

Jakub Knor (Zavidov) - Běhavý fotbalista byl v zápase s Kroučovou aktivní, dostával se do šancí a byl to nakonec on, kdo zařídil alespoň remízu v samotném závěru zápasu.

Jan Melč (Janov) - Janov se postaral o překvapení, když vyhrál v Lišanech a nadále tak živí naděje na záchranu. Kapitán Janova přispěl výborným výkonem a gólem.

Luboš Vajnar (Kroučová) - Kapitán Kroučové byl nedílnou součástí v nerozhodném zápase v Zavidově. Tvořil hru svého týmu a podal dobrý výkon.

Adam Mašek (Lužná) - Spolu s Robertem dostal jasný úkol od trenéra Pavlíčka, který byl úspěšně vykonán. Odváděl černou práci, která přispěla k vysoké výhře nad Městečkem.

Daniel Polánek (Kolešovice) - Autor úvodního gólu byl aktivní po celý zápas, zakryl balón a svému týmu pomohl k vítězství.

Jakub Číhař (Olympie) - Spolu s Petrem Šímou byli základem úspěchu. "Čihy" nastřílel hattrick a jeho Olympie porazila Kněževes.

Radek Pokorný (Lužná) - Výborná spolupráce s kolegou z útočné řady Vejvodou se i tentokrát ukázala v plné síle. "Poky" dal hattrick a na dvě branky přihrál.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2017 02:37 do 07.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.