SESTAVA KOLA - 24.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 04.06.2017

0

Soutěž letí ke svému konci, máme za sebou 24. kolo. Přečtěte si z něj reportáže s ohlasy zástupců týmů a nezapomeňte hlasovat pro svého favorita v oblíbené anketě Hráč kola. Koho vyzpovídáme tentokrát? O tom rozhodnete právě vy svými hlasy... Do sestavy kola jsme nominovali hráče na základě doporučení zástupců jednotlivých týmů!

Na místo brankáře byla tlačenice, protože skvěle zachytalo hned několik gólmanů, kteří byli označení jako nejlepší hráči zápasů. Hejl, Pauer, Koranda. Mezi tyče nakonec postavíme Patrika Sobolíka, který vychytal bezbrankovou remízu pro Čtyrák.

 

Hradec B se rozjel a proti Velešínu zářil na kraji obrany agilní Matěj Votava. Michal Vegeš je kapitánem Větřní B, proti Plané šel na plac ve 34. minutě a na beku odehrál výborný zápas, který navíc okořenil první brankou v áčku! Jaroslav Hruška zase svým výkonem potěšil trenéra Loko ČB Pavla Hanela, se svým týmem neinkasoval proti favorizovanému Veselí.

 

Miroslav Ridvan dal rozhodující branku b zápase s Novou Bystřicí. Ve středu zálohy jsou dva rození tvůrci hry - slávistický Jakub Nevosad, který byl nejlepším hráčem týmu ve šlágru kola proti Včelnici. A také Rudolf Otepka st., který si šel zahrát za béčko a prokázal svou kvalitu. Stanislav Pacholík si v sestavě kola zahraje na krajní záloze - nejrychlejší hráč soutěže předvádí pravidelně perfektní výkony, kterým schází jediné - větší úspěšnost v zakončení. Na jeho nominaci do sestavy kola se shodli ale jak Včelničtí, tak budějovický soupeř.

 

Útok je nabitý. Jan Peťule vládl utkání s Planou. Vodil nás tam jak slepé koně, krčil rameny plánský Jan Pintér, jeho týmu dal Peťule dvě branky a na třetí asistoval. Michal Granov dal dvě branky Nemanicím a výraznou měrou tak pomohl k tomu, aby domácí i v oslabení vybojovali body. Tomáš Beránek pak byl střelcem víkendu - za Hradec A dal v KP hattrick, aby si pak ještě odskočil do béčka a i zde se hned dvakrát prosadil!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2017 14:46 do 07.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.