SESTAVA KOLA - 30.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 04.06.2017

0

První červnová sestava kola je na světě. Sledovali jsme zajímavé kolo, ve kterém bylo k vidění několik gólů. Ve spolupráci s trenéry jsme dali dohromady sestavu uplynulého kola. Kdo se stane hráčem kola? O tom rozhodne i tvůj hlas.

Dobré výkony předvedlo několik gólmanů, vyjímal se i ONDŘEJ ČÁP, který vychytal čisté konto v zápase s Litoměřickem a udržel Jirny v boji o titul v těsném závěsu za Olympií.

 

Snažil se i DENIS PELYAK z Dobrovice, na vysoké výhře se podílel závěrečným gólem, když si z hráčů Vyšehradu udělal kuželky a dokázal překonat i gólmana. Druhým členem do party je MICHAL DEMETER, střelecky se neprosadil, ale především v prvním poločase pomohl udržet čisté konto. Do sestavy kola se probojoval i TOMÁŠ HÁJOVSKÝ, který v dresu Tachova jedním gólem přispěl k výhře s Pískem.

 

LUKÁŠ JAKOBOVSKÝ ze Štěchovic zažil velmi smolný zápas, za stavu 2:7 to ale nevzdal a dvěma góly zmírnil konečný výsledek. Písecký ALEŠ KOČÍ prokázal své druholigové zkušenosti z Táborska, ale nedokázal pomoct k bodovému sběru. Vltavínský DAVID POZNÍČEK vstřelil první a zároveň vítězný gól v zápase s Převýšovem. Velmi aktivní byl JAN BOČEK, který dva góly Štěchovicím vstřelil a na dalších se svou aktivitou podílel. Benešov udělal v přímém souboji o udržení definitivní krok k záchraně, zápas se povedl především dvougólovému střelci LUBOŠI BALATOVI.

 

Chrudimský JINDŘICH KUČERA byl jediným úspěšným střelcem v zápase s Cábelíky a posunul Chrudim do popředí tabulky. Sestavu kola uzavírá KAREL HEJNÝ, po delší době se objevil na hřišti a vstřelil dva góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2017 12:13 do 07.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.