SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 28.05.2017

0

Je za námi další víkendové kolo III. třídy skupiny B a po něm nemůže chybět sestava kola.

Pavel Novák z Římova držel svůj tým dlouho ve hře a zejména jeho zásluhou si hosté nakonec odvezli postupový bod ze hřiště Rudolfova.

 

Na levém beku odehrál velmi dobrý zápas Kristián Bašta z Vrábči, který patřil vůbec k nejlepším hráčům zápasu. Ve šlágru kola pak na pozici stopera hrál s jistotou Radek Tyrpák z Rudolfova B. 

 

Postupovou branku Římova vstřelil Lukáš Froněk a bojovným výkonem si zasloužil nominaci do sestavy kola. Střelecky se dařilo v derby proti Slavič Jiřímu Macákovi, který se podílel hattrickem na polovině branek svého týmu. Ve středu zálohy odváděl poctivou černou práci Michal Žoček, který svým pohybem získával hodně míčů pro svůj tým. Ve středu hřiště se herně dařilo i Jaroslavu Ohrazdovi. Ten v závěru zápasu navíc pomohl zákrokem na brankové čáře k udržení vítězství na hřišti Včelné. V posledních kolech se daří Pavlu Schusterovi z Mladého a výsledkově se zvedá i jeho tým. 

 

Druhou polovinu branek Trhových Svinů B obstaral Josef Kurali, který se rovněž blýskl hattrickem. Dva důležité góly vstřelil Viktor Karafiát a Černý Dub si odvezl tři body z Hodějovic. Svou rychlost prodal v zápase s Lišovem B Tomáš Linhart z Mladého B a připsal si dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2017 16:51 do 31.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.