SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 21.05.2017

0

Ve 20. kole nebylo opět jednoduché určit, kdo si zaslouží být mezi těmi nejlepšími. My jsme pro vás přes to dali dohromady jedenáct těch, kteří si dle nás své místo zaslouží. Doufáme, že v sestavě najdete svého oblíbence a budete pro něj hlasovat.

3-5.2:

Martin Hůla (Roztoky) - Proti Pavlíkovu se mu dařilo, zneškodnil veškeré šance hostů a vychytanou nulou pomohl svému celku ke třem bodům.

Ladislav Brabec (Lubná) - Stálice lubenské defenzivy podává výborné výkony. Nejinak tomu bylo i v zápase s Rynholcem, kde Láďa předvedl famózní výkon a byl nedílnou součástí vítězného tažení Baníku.

Michal Prepletený (Chrášťany) - Michal je důležitou součástí v defenzivě Chrášťan, což předvedl i v zápase se Sýkořicí, kde vyhrával osobní souboje a pomohl týmu k výhře ze zadních řad.

Václav Schejbal (Slabce) - Kapitán a zkušený obránce nepustil za sebe nikoho z Čisté a i díky jeho organizovanému výkonu Slabečtí neinkasovali.

Jiří Čiha (Slabce) - Dobrý výkon byl základem úspěchu ke dvoum vstřeleným brankám, které rozhodly o výhře nad Čistou.

Jan Bauer (Pustověty) - Honza v zápase se Srbčí plnil černou práci, ke které přidal aktivní a pohyblivý výkon. Branku sice nedal, ale za bojovnost si vysloužil místo v naší sestavě kola.

Václav Bičovský (Pustověty) - Spoluhráč Honzy taktéž zahrál dobrý zápas, nabízel se, chtěl hrát, z čehož vyplynuly dvě vstřelené branky.

Karel Molo (Branov) - Překvapení kola se zrodilo v Řevničově, kde Branov dokázal remizovat. Karel si vedl dobře v záložní řadě a svůj výkon korunoval jednou brankou.

Robert Henzély (Lubná) - Pohyblivý a aktivní záložník, který byl v zápase s Rynholcem opravdu při chuti, což potvrdil dvěma góly.

Filip Libecajt (Řevničov) - Důležité dva góly zaznamenal v utkání s Janovem. Kromě gólů stihl rozdat pár finálních přihrávek, které ovšem nebyly využity.

Radek Truksa (Pustověty) - Kanonýr Pustovět v zápase sice neproměnil penaltu, ale dobrým výkonem táhnul svůj tým kupředu za vítězstvím, které sám režíroval čtyřmi góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2017 00:58 do 24.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.