SESTAVA KOLA - 26.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 21.05.2017

0

Brankář Cidliny Stanislav Strýhal po bezbrankové remíze pomohl svému týmu k výhře nad Kostelcem v penaltovém rozstřelu. V něm se předvedl dvěma úspěšnými zákroky. 

 

Nové Město si proti Červenému Kostelci připsalo cenné vítězství. Jedinou branku zápasu vstřelil Pavel Srubjan, jehož střela zapadla přesně do horního rohu červenokostelecké brány.

 

Zápas Vysoké a Lázní Bělohrad nabídl góly až ve druhém poločase, ve kterém se čtyřikrát prosadili fotbalisté Vysoké. Skóre jako první otevřel střelou z přímého kopu Jan Podlipný. Na něj později navázal Tomáš Prorok a Vojtěch Bělka, který si vedle gólů připsal i asistenci.

 

Dobruška vybojovala na hřišti Jičína bod. Na konečných 2:2 vyrovnával ve druhém poločase Jiří Effenberk. V pozdějším penaltovém rozstřelu byli úspěšnější střelci Jičína. 

 

Chlumci stačila k výhře nad Libčany jediná branka. Strůjcem vítězného gólu byl aktivní Jakub Jelínek, jehož centr do sítě uklidil David Hubený.

 

Důležité tři body získal Broumov, který na domácím hřišti přehrál Jaroměř 3:1. Na výhře se dvěma góly podílel David Svoboda a Miroslav Hečko, který ke gólu přidal asistenci. 

 

Hořice díky bleskovému nástupu do druhé půle otočily zápas s hradeckou Slávií. O obrat se góly zasadil Patrik Palm a Jiří Melichar.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2017 10:53 do 24.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.