SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 13.05.2017

0

Na programu 21. kola II. třídy byl např. šlágr v Městečku, kam zavítala Kněževes. Zajímavý a remízový zápas se odehrál v Jesenice, kam zavítala Lužná. Janov dokázal uhrát remízu s rezervou Zavidova. My jsme z tohoto kola vybrali jedenáct těch, kteří dle nás nejvíce zaujali a vy pro ně můžete hlasovat. Doufáme, že zde najdete svého favorita a jestli ne, tak si vyberete někoho jiného a svým hlasem ho podpoříte.

3-4-3:

Filip Duda (Lužná) - Spolehlivým výkonem kraloval v malém vápně a pomohl svému týmu k remíze, kde podržel i při penaltovém rosztřelu.

Lukáš Roubík (Mutějovice) - Dobrým defenzivním výkonem se Lukáš blýskl proti Lišanům, kterým navíc přidal branku a pomohl svému týmu k vítězství.

Tomáš Růžička (Janov) - Vyčníval svými centimetry ve vzdušných soubojích, dobrým výkonem a zkušenostmi přispěl k remíze s rezervou Zavidova.

Jakub Loskot (Lány) - Lány sice prohrály, ale Jakub zejména v druhé půli svým výkonem nezklamal. Druhý poločas si i díky jeho práci nevytvořily Kolešovice žádnou šanci, ale vítězství si už udržely.

Petr Sajner (Mutějovice) - Dobrý výkon předvedl v zápase s Lišany, kde navíc přidal dvě branky a nesmí chybět v naší sestavě kola.

Luboš Mácha (Senomaty) - Luboš přidal další bojovný a dobrý výkon, kterým nemalou částí přispěl k výhře Senomat.

Martin Kokšál (Olympie) - Svými zkušenostmi oplýval v Olešné, kde jeho celek zvítězil pěti góly. Na výhře se Martin jednou trefou podílel.

Jakub Knor (Zavidov) - Mladý záložník dělal problémy defenzivě Janova především svou technickou a rychlostní stránkou. Po celý zápas byl aktivní, čímž si zajistil místo v naší tradiční sestavě.

Jakub Vávra (Senomaty) - Díky jeho dobrému výkonu, bojovnosti a dvěma gólům získali Berani důležité tři body s Kroučovou.

Josef Vejvoda (Lužná) - Svou rychlostí neustále zaměstnával obranu Jesenice, která s ním měla velké problémy.

Michal Peták (Janov) - Jediný střelec Janova, jehož gól znamenal remízu s rezervou Zavidova. Michal svým výkonem nezklamal a byl vidět.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2017 11:59 do 17.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.