SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 14.05.2017

0

19. kolo nabídlo spousty zajímavých zápasů a také hodně gólů. V průměru padlo pět branek na zápas a nebýt hubeného vítězství Řevničova, mohlo by to být více. Naše redakce sestavila klasickou jedenáctku, která podle nás nejvíce zazářila a je jen na vás, s kým si budete chtít přečíst rozhovor. Doufáme, že svého favorita v sestavě najdete a podpoříte ho.

3-5-2:

Martin Hůla (Roztoky) - Mladý a šikovný brankář přispěl dobrým výkonem k výhře na půdě Čisté, kde jeho tým získal cenné tři body.

Martin Tóth (Řevničov) - Kapitán a lídr defenzivy, který je vidět i při útočných akcí svého týmu, předvedel dobrý výkon na hřišti Pavlíkova, který korunoval jedinou brankou v zápase a zajistil tak svému týmu vítězství.

Miroslav Vrábík (Roztoky) - Střelec úvodního a důležitého gólu v zápase s Čistou přidal do své sbírky další dobrý výkon s kapitánskou páskou na ruce a svůj tým dirigoval ze zadních řad po celý zápas, který přinesl Roztokám vítězství.

Pavel Havlík (Rynholec) - Aktivně hrající obránce odvedl svou práci dozadu na výbornou a ještě přidal jeden gól, kterým se podílel na demolici Chrášťan.

Václav Krůta (Roztoky) - Důležitý člen záložní řady se blýskl nejen dobrým výkonem, ale dvěma góly, bez kterých by jeho tým těžko vyhrál na venkovní půdě.

Petr Linc (Sýkořice) - Srbeč dostala opět nemalý gólový příděl, jehož nedílnou součástí byl i Petr, který skóroval celkem dvakrát a napomohl tak svému týmu k osmigólové výhře.

Dominik Varyš (Lubná) - Zápas Baníku v Branově vyšel na výbornou. Dominik v něm dělal svou rychlostí a šikovností po celý zápas problém a obrana soupeře mu dovolila dvakrát skórovat.

Zbyšek Bok (Lubná) - Velký návrat Zbyšek korunoval krásným gólem a na hřišti byl vidět. Pro něj je kromě tří bodů velkou výhrou  také to, že zápas dohrál bez zranění. Zbyškovi dle naší redakci patří místo v naší top jedenáctce.

Adam Bureš (Pavlíkov) - Jeho tým sice prohrál, ale Adam bojoval o každý balon a žádný souboj nevypustil. Za tuto obětavost si řekl o zařazení do sestavy kola.

Michal Pokorný (Lubná) - Povoláním brankář, ale v zápase v Branově útočník. Gólově se na všestigólové výhře nepodílel, ale byl téměř u každého gólu svého týmu. Touto pracovitostí a černou prácí si vysloužil místo v naší tradiční sestavě.

Milan Beran (Rynholec) - Kanonýr Baníku opět potvrdil, že nejen jemu, ale celému Rynholci je III. třída malá. Chrášťany vyprovodil pěti góly a je jen otázkou, kolik hlasů mu tato gólová show zajistí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2017 11:43 do 17.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.