SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 14.05.2017

0

Máme za sebou velice zajímavé kolo, ze všech zápasů si můžete na našem webu přečíst reportáže. A kvalitních výkonů bylo tentokrát víc než dost, poskládat by se daly hned dvě ideální jedenáctky jen díky doporučení zástupců týmů. My vybrali následující sestavu. Koho zvolíte Hráčem kola?

Na brankáře byly dvě volby, protože jak hrdějovický Spěvák, tak Václav Roden předvedli asi své nejlepší výkony sezóny, oba soupeře přiváděli k zoufalství a jen díky nim Hrdějovice a Loko remízovaly. Roden ale přece jen udržel čisté konto, tak jsme ukázali nakonec na něho. "Chytil tři, čtyři tutové branky," hodnotil domácí trenér. "Výborný pozičně, doslova nás vychytal," říkal zase kouč Slavie.

 

Tomáše Pechu a jeho výkon si nemohl vynachválit trenér Čtyráku Čepička. Obránce se dočkal zasloužené odměny, když vyrovnal na konečných 2:2 v zápase s Větřním. Ondřej Wegenkittl, dle trenéra Kladenského pilíř slávistické defenzivy, opět nechyboval a Slavia už tři zápasy neinkasovala. Mladíček Ondřej Vochozka zahrál skvěle a pomohl k obratu Roudného.

 

Tomáš Mareš pomohl Včelnici dvěma brankami, gólovými asistencemi a měl tak velký podíl na výhře mužstva. Aleš Motl si počínal výborně ve středu pole, Nemanice měly sice herní převahu, ale nakonec braly jen bod. David Jaroš - to je další z dvougólových střelců lídra tabulky, když přehrával dobrovodské záložníky. Veselský Miroslav Šachl neměl se spoluhráči proti deseti soupeřům tolik práce, ale předvedl skvělý výkon, který korunoval gólem. Tomáše Plojhara pak doporučili do sestavy kola za Planou, srdcař a bojovník piloval lajnu proti Velešínu a byl to on, kdo vstřelil nakonec rozhodující branku.

 

V útoku nemůže chybět dvougólový Tomáš Frejlach a jedna perlička kola: Martin Dobrovodský je totiž náhradním brankářem, jenomže proti Čtyráku musel nastoupit za Větřní v 19. minutě do pole za zraněného Peťuleho. A počínal si jako rozený útočník, nejenže hrál výborně, on dal i branku, která pomohla týmu k remíze 2:2!

 

Další skvělé výkony předvedli: Robert Spěvák, Petr Vnuk, Jiří Jordán, Martin Strnad, Filip Budík, Jakub Vogl, Dominik Kořínek, Jiří Průša či Marek Petráš.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2017 11:42 do 17.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.