SESTAVA KOLA - 16.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 06.05.2017

0

Hlasujte o nejlepšího hráče 16. kola IV. třídy Plzeň - jih! 

Lukáš Janeček (TJ Baník Mantov) – Mantovský gólman sice lapil několik vyložených příležitostí Záluží, ale přesto to nestačilo na zisk bodů, když jeho tým nevstřelil ani gól. 

Michal Bureš (TJ Tatran Neurazy) – Stoper Neuraz předvedl v posledním utkání proti Soběkurám výborný výkon v defenzívě, kde si musel poradit s častými dlouhými nákopy soupeře.

Jakub Kratochvíl (Tj Seč) – Krajní záložník Seče se prezentoval dobrým, a především bojovným výkonem proti Nezbavěticím, na body přesto jeho tým tentokrát nedosáhl.

Tomáš Slováček (TJ Líšina) – Střední záložník podal proti Letné B dobrý výkon a patřil k nejlepším hráčům Líšině.

Josef Vůch (TJ Letná B) – Krajní záložník Letné B hýřil aktivitou na levé straně zálohy a připravoval šance svým spoluhráčům.

Lukáš Pondělík (TJ Sokol Záluží) – Středopolař Záluží tvořil hru svého celku proti Mantovu, a kromě toho se blýskl i výstavní trefou z dálky.

Michal Dvořák (TJ Letná B) – Středopolař rezervy Letné B střelecký řádil proti Líšině, když během čtyřiceti minut zápasu zkompletoval hattrick.

Jan Veselovský (TJ Blovice B) – Teprve sedmnáctiletý hráč rezervy Blovic naskočil již za rozhodnutého stavu do druhé půle proti Hradci B a zvládl po svém příchodu dvakrát zamířit do černého.

Vladimír Tomana (SK Nezbavětice) – Útočník Nezbavětic hýřil na hřišti pohybem a svým výborným výkonem pomohl svému mužstvu k výhře proti Seči.

Tomáš Matoušek (TJ Sokol Blovice B) – Forvard rezervy Blovic se podílel na kanonádě proti oslabenému Hradci dvěma brankami.

Martin Oberdörfer (TJ Sokol Soběkury) – Útočník Soběkur se jednou střelecky prosadil do sítě Neuraz a pomohl tak svému mužstvu k zisku dvou bodů.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2017 09:42 do 10.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.