SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 07.05.2017

0

18. kolo nabídlo remízový šlágr kola, těsnou výhru prvního nad posledním a překvapující zápasy, např. výhra Sýkořice ve Slabcích. Naše redakce dala dohromady jedenáct hráčů, kteří byli v tomto kole těmi nejlepšími a poperou se o vaše hlasy.

4-4-2:

Martin Hůla (Roztoky) - Martin sice dvakrát inkasoval, ale jeden gól byl z penalty a na další neměl nárok. Svůj tým zejména ve druhé půli podržel a přispěl tak velkým dílem k vítězství.

Štefan Masarovič (Roztoky) - Svým aktivním výkonem korunovaným brankou přispěl k výhře nad Pustověty. Ve druhé půli měla defenziva týmu od Berounky co dělat, ale spolu s brankářem Hůlou a ostatními tlak dobře ustáli a zvítězili.

Roman Košina (Branov) - Základní káme branovské defenzivy dovolil soupeři pouze jednou skórovat a sám přispěl jednou brankou, která zajistila remízu na hřišti Chrášťan.

Leoš Klik (Lubná) - Kapitán a lídr lubenské obrany řídil defenzivu Baníku v šlágru kola velmi dobře a spolu se spoluhráči dovolil soupeři skórovat pouze jednou a to ještě z přímého kopu.

Karel Kratina (Srbeč) - Hrát proti prvnímu celku soutěže není sranda. Své o tom ví i Karel, který s kapitánskou páskou řídil defenzivu svého týmu, která dlouho odolávala. Nakonec to ale na body nestačilo, přesto Karel svým výkonem v obranných řadách vyčníval.

Jakub Šutera (Chrášťany) - Svůj dobrý výkon v remízovem zápase korunoval úvodním gólem, pro jeho celek ale bohužel jediným. V zápase brali i jeho zásluhou Chrášťany dva body.

Jakub Murčo (Řevničov) - Jakubovi se velmi povedlo utkání s Lubnou, které nakonec došlo až do penalt. Bylo ho plné hřiště a soupeř s ním měl plné ruce práce.

Jaromír Knap (Pustověty) - Zkušený záložník z Pustovět byl dirigentem hry svého mančaftu. V zápase byl opět hodně vidět a ke svému dobrému výkonu přidal gól. Na body to ale nestačilo...

Pavel Hruška (Roztoky) - Mladý a talentovaný fotbalista na sebe nechal upozornit dvěma góly, kterými přispěl k výhře.

Milan Beran (Rynholec) - Kanonýr suverénně prvního Baníku rozhodl zápas v Srbči, který se Rynholci úplně nevyvedl, ale Milan zde prokázal svou důležitost v týmu.

Petr Kovařík (Sýkořice) - Styl Sýkořice bez Kovaříka v sestavě si málokdo dokáže představit. Petr opět prokázal, že je nejdůležitějším hráčem týmu a vystřelil svému týmu tři body ve Slabcích.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2017 09:09 do 10.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.