SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 07.05.2017

2

Výsledky všech zápasů 20. kola Okresního přeboru známe a můžeme si tedy představit sestavu uplynulého kola. V tom se tentokrát objevili hráči Klikova, Stráže, Halámek, Strmilova, nebo třeba Suchdola. Pojďme se tedy podívat, kdo si nominaci v sestavě kola vysloužil. 

David Wollner - Klikovský brankář podržel tým ve složitém utkání proti Novosedlým. Za stavu 0:1 pro jeho tým totiž hosté začali tlačit a obstřelovali jeho svatyni. On byl ale připraven a dal svým útočníkům čas, aby rozhodly. Skvělá práce.

Obránce Jan Opelka - Klikov hrál ze zatažené obrany, která soupeře udržela stoprocentně na uzdě a ještě pomáhala ofenzivě. Aleš Irschik - Hrál výborně, sbíral balóny, rozdával je a soupeřově ofenzivě nic nedovolil. Jakub Jančura - Bek Střáže nad Nežárkou byl jednoznačně nejvýraznější oporou. Skvěle bránil, čímž držel jeho tým stále ve hře, i přes to, že měl proti sobě velmi kvalitní útok Popelína. David Adamec - stoper Studené perfektně organizoval svou obranu a vstřelil i pěkný gól hlavou.

Záložník Radek Šebesta - Suchdol o víkendu přejela jednoznačně Kunžak a odpíchla se do středu tabulky. Klíčový byl kraj zálohy, ve kterém dominoval. Roman Duda - obránce Halámek vyčníval v zápase s Číměří a nepustil jejich útočníky vůbec k ničemu. Patrik Zemánek - byl asi jediný hráč, který ve Studené vyčníval. Celý zápas běhal, hrál naplno a na hřišti nechal vše, jako jeden z mála. Navíc to byl zrovna on kdo obstaral jednu branku. Ondřej Nečeda - Ondra se dostává v poslední době do pořádné formy a obránci celé soutěže si s ním neví rady. Zápas proti Staňkovu nebyl vyjímkou.

Ladislav Slavík - Má vůbec ještě cenu tohoto borce z Halámek chválit. Je to pokaždé to samé. Láďovi zkrátka nesmíte nechat prostor, jinak Vám dá třeba tři góly a další připraví. 

Oldřich Šrom - Letos Stará Hlína zůstává ve stínu staré formy, ale to neznamená, že by Oldřich nehrál dobře. Stále je jednou z velkých opor týmu. Odehrál skvělý zápas, některé góly připravil a dva sám dal. Poctivě celý duel odmakal a dotáhl tým k výhře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2017 00:20 do 10.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 5. 2017 09:55
Václave, v současnosti řešíme technické problémy právě například se sestavami u zápasů. Vše ale poctivě sledujeme a hráči v Sestavách kola jsou na místech, kde působí. :) Díky za trpělivost!
9. 5. 2017 18:06
podle čeho děláte sestavy kola?vždyť ani u jednoho zápasu nejsou uvedené.jsou tam jenom střelci