SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 06.05.2017

0

Všechny zápasy 20. kolo jsou za námi, ze všech si u nás můžete přečíst podrobné reportáže, nezbývá tak nic jiného než vybrat nejlepší jedenáctku kola! Kdo patří mezi top 11 a komu dáte svůj hlas?

 

V nabitém programu soutěže budou hned ve svátek 8. května sehrány zápasy dohrávky 19. kola - i z nich vám samozřejmě nabídneme reportáže a sestavíme jedenáctku kola!

BRANKÁŘ

Karel Pavelka - možná někdo bude namítat, proč je v sestavě kola brankář, který čtyřikrát inkasoval. Jenomže s góly Včelnice nemohl brankář nic dělat. Hlavně ve druhém poločase pak Pavelka vychytával při tlaku lídra tabulky obrovské šance a zařídil svým spoluhráčům zisk jednoho bodu za remízu. Pavelka na jaře chytá ve velké formě.

 

OBRANA:

Dát branku Lokomotivě je těžký úkol, trenér Hanel za výkon proti Roudnému B nejvíce chválil beka Stanislava Nechutu. Ten navíc připravil druhý gól svého celku!

 

Ondřej Hotový tvrdil muziku v obraně Plané při důležitém zápase se Čtyrákem, na hřišti byl vidět a nebál se hrát. Týmu pomohl výborným výkonem k výhře a k postupu do finále krajského poháru.

 

Petr Váňa stál na poražené straně barikády, ale trenér Čepička označil jeho výkon za nadstandardní. V zápase se vypořádal i s přesunem ze zálohy na předstopera.

 

Dobré Vodě zahrála perfetně celá obranná čtyřka, ale nejvíce vyčníval Jan Baštář, který se spoluhráči udržel nulu předvedl výborný výkon.

 

ZÁLOHA:

Miroslav Novotný byl v dresu Nemanic aktivní, dal i kontaktní branku na 1:2.

 

Tomáš Dvořák je jedním z hlavních strůjců slávistických úspěchů. "Náš kapitán jde mladým příkladem, hraje dobře, podruhé za sebou skóroval a dá se říci, že zraje jako víno," komentoval jeho představení proti Hrdějovicím trenér Kladenský.

 

Lubomír Králíček se postaral svým výkonem o to, že Jindřichohradečtí vymazali ve středu pole Novou Bystřici a domácí se tak díky výhře na dva body přiblížili Roudnému B a právě soupeři z Bystřice.

 

ÚTOK:

Tomáš Semerád dostal svými dvěma góly Velešín do vedení proti Nemanicím. Prosadil se střelou a parádním lobem.

 

David Bednář tentokrát s Novou Včelnicí tři body neslavil. Ale osobně sehrál povedený zápas, zaujal i kapitána Větřní Gutheise. Dva góly a další šance...

 

Filip Votava dal dvě branky Nové Bystřici, jindřichohradecký útočník to stihl už v první půli. Důležitá byla především jeho první trefa, která odebrala z domácích kopaček nervozitu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.05.2017 00:26 do 10.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.