SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 07.05.2017

3

Další porci zajímavých zápasů máme za sebou a nezbývá, než ocenit ty nejlepší hráče. Ocenění si rozhodně zaslouží fotbalisté Hořína, kteří doslova rozstříleli Pšovku B. Stejně tak se dařilo Labskému Kostelci, který veze z Vysoké čtyřgólovou výhru. Velmi zajímavý byl také výkon Vehlovic, které na hřišti vedoucích Všestud prohrály o jediný gól!

Pavel Kocourek, Tomáš Novák (Kostelec) - Vypadá to, že Labský Kostelec definitivně vybředl z bojů o záchranu a se ziskem 32 bodů se posunul již na 10. místo tabulky. Tentokrát k tomu pomohl zejména hattrick skvělého T. Nováka.

 

Pavel Dohnal, Jan Žídek (Horní Počaply) - Horní Počaply si připisují druhou výhru v řadě, k čemuž dvěmi brankami významně přispěl navrátilec do setavy P. Dohnal. Rozporuplný zápas prožil J. Žídek - vstřelil sice gól, v závěru byl ale vyloučen.

 

Pavel Landsman, Richard Polanský (Hořín) - Hořínští fotbalisté doma potvrdili výhru z Horních Beřkovic a hostující Pšovce B nasázeli sedmičku. O pět branek z této nadílky se podělila dvojice P. Landsman - Polanský.

 

Peter Chorvát (Libiš B) - Posílený B-tým Libiše neměl proti Lobkovicím jednoduchou úlohu, nakonec ale po trefě Eisnera slavil výhru. Domácí trenér si ale nejvíce pochvaloval bezchybný výkon beka Chorváta.

 

Jan Brejša (Vehlovice) - Vehlovice na půdě Všestud sice inkasovaly pouze jednou, na body to ale nestačilo. I tak ale může mít hostující brankář Brejša ze svého výkonu výborný pocit!

 

Josef Bauer (Lobkovice) - Vypadalo to, že trefa lobkovického Bauera dovede zápas v Libiši až do penaltového rozstřelu. Ten se sice nakonec nekonal, hosté ale i tak zasluhují za svůj výkon uznání.

 

Patrik Král (Vojkovice) - Až dvě branky střídajícího Krále v samotném závěru utkání daly hostům jistotu plného bodového zisku ve Veltrusech. Domácí totiž do té doby sympaticky vzdorovali a dokonce snížili na 1:2.

 

Václav Valenta (Mšeno) - Václava Valentu tady nemusíme představovat. V naší sestavě kola se objevuje se železnou pravidelností a další dvě branky v síti Horních Beřkovic hovoří samy za sebe.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.05.2017 20:23 do 10.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 5. 2017 09:58
Nic se neděje, díky ;)
8. 5. 2017 09:57
Ondro, děkujeme za upozornění a omlouváme se. :) Vše je již tak, jak má být. Fotbalu zdar!
8. 5. 2017 09:26
Sice jsem na časté komolení příjmení zvyklý, ale budu rád, když to opravíte. Díky ;)

"Posílený B-tým Libiše neměl proti Lobkovicím jednoduchou úlohu, nakonec ale po trefě Eismana slavil výhru. Domácí trenér si ale nejvíce pochvaloval bezchybný výkon beka Chorváta."