SESTAVA KOLA - 23.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 30.04.2017

0

Nové Město zvládlo důležitý zápas z hlediska boje o setrvání v Krajském přeboru. V zápase s Provodovem sice Nové Město inkasovalo už ve čtvrté minutě, v dalším průběhu už ale gólman Jan Šebesta neinkasoval. Nové Město třemi góly zápas otočilo na svoji stranu a zvítězilo 1:3. Výhře pomohl Pavel Srubjan, po jehož centru Nové Město vyrovnalo. Sám Pavel Srubjan později proměnil pokutový kop. 

 

O záchranu bojující Dobruška získala cenné dva body ze zápasu s hradeckou Slavií. Dobruška sice dvakrát prohrála, ale dvakrát se jí i díky trefě Daniela Eimanna podařilo srovnat, aby nakonec zvítězila v penaltovém rozstřelu.

 

Mezi Chlumcem a hořickou Jiskrou se odehrálo ofenzivní utkání, které vidělo góly až ve své poslední třetině. Skóre zápasu otevřel aktivní Jakub Jelínek. Pět minut před koncem sice Jiskra srovnala, hned o minutu později ale definitivně strhnul vedení na stranu Chlumce Jiří Kučera.

 

Lázně Bělohrad prohrávaly s Broumovem o jednu branku, ještě před koncem ale díky Lukáši Šrámovi vyrovnaly. Ve druhé půli domácí otočili zápas ve svůj prospěch. Vítězný gól si při výhře 3:2 připsal Jakub Hrnčíř.

 

Červený Kostelec přehrál Kostelec nad Orlicí 0:4. Dvěma pěknými góly se na výhře podílel Marek Srkal, který dvakrát přesně vypálil zpoza pokutového území. Krátce po zahájení druhé půle potvrdil červenokostelecké vedení Jakub Hundák.

 

Rychnov díky dvěma gólům Lukáše Reichla otočil zápas s Vysokou na svoji stranu. Utkání nakonec dospělo do penalt, ve kterých byli Rychnovští úspěšnější.

 

Cidlinský Patrik Mokošín se před koncem poločasu postaral o vyrovnání zápasu s Jaroměří. Cidlina nakonec zvítězila v penaltovém rozstřelu.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.05.2017 12:05 do 03.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.