SESTAVA KOLA - 22.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 23.04.2017

0

Víkend Krajského přeboru příliš gólů nenabídl - polovina zápasů skončila výsledkem 1:0, v Jičíně byly dokonce branky k vidění až v penaltovém rozstřelu. Mezi brankáři, kteří udrželi pro své týmy čistá konta, se tyčí Karel Menšl. Gólman Vysoké chytil řadu šancí Cidliny včetně pokutového kopu, a byl tak významnou postavou výhry Vysoké. Na té se podílel i obránce Martin Ptáček, který vedle obranných povinností hrozil i v útoku, po jednom rohovém kopu mohl navýšit vedení svého týmu. Rozhodující gól zápasu zaznamenal ve druhém poločase Petr Samek, který tak dovedl Vysokou k výhře 1:0.

 

Jediný gól určil vítěze i v zápase hradecké Slavie a Jaroměře. Michal Brázda se mohl prosadit hned zkraje zápasu, nakonec si ale musel na svůj gólový moment počkat do druhého poločasu, kdy proměnil přímý kop.

 

Zápas mezi Jičínem a Lázněmi Bělohrad přinesl šance, ty však zůstaly nevyužity, a to jak díky brankářům, tak díky obranám. Jičínský Miroslav Jeník vedle defenzivní činnosti podporoval průnikovými přihrávkami i útok. 

 

Nesnadný zápas čekal chlumecké fotbalisty, kteří zdolali Broumov těsně 2:1, a to díky trefám Jiřího Kučery a Pavla Pilaře

 

Provodov už od páté minuty prohrával s Červeným Kostelcem o jednu branku, díky třem gólům ale nakonec otočil výsledek na svoji stranu. Na konečné výhře 1:3 se podílel jednogólový Lukáš Hlava spolu s dvougólovým Davidem Hlavou.

 

Gólově chudý byl zápas Libčan na hřišti Rychnova. Šťastnější nakonec byli hosté, kteří se po gólu Ondřeje Karanského radovali z jednogólové výhry.

 

Kostelečtí se proti Hořicím prosadili už v pětadvacáté minutě, kdy se trefil Aleš Hašek. V konečném účtování to byla branka vítězná, a to i přes to, že domácí Jiskra dohrávala bez dvou vyloučených hráčů. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.04.2017 22:41 do 26.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.