SESTAVA KOLA - 13.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 16.04.2017

0

Je za námi další víkendové kolo III. třídy skupiny B. Po něm nechybí tradiční sestava kola, ve které nezapomeňta hlasovat pro svého favorita.

Lišovu B se dařilo až na úvod eliminovat útočné snahy Včelné. Největší zásluhu na tom měl brankář Petr Matoušek a obránce Miroslav Fiktus, kteří byli nejlepšími hráči svého týmu.

 

Vydařený zápas odehrál na hřišti Nových Hodějovic stoper Trhových Svinů B Jaroslav Petr. Ten si splnil defenzivní úkoly na jedničku a ještě přidal dvě branky. Spolehlivý výkon v obraně předvedl Radek Tyrpák z Rudolfova B, který si odvezl jeden bod z Ledenic.

 

Vypomoci béčku Ledenic šel Jan Fencl a byl bezesporu nejlepším hráčem domácích, což vyjádřil i dvěma vstřelenými góly. V záloze Včelné rozjížděl většinu útočných akcí David Tondl a byl velkou hrozbou pro obranu Lišova B. Jedním gólem a výborným výkonem se pak prezentoval dorostenec Rudolfova B Jaroslav Machovec. Nejlepším hráčem Římova byl Ivo Polák, který dvěma góly pomohl k vítězství svému týmu.

 

V útoku se činil František Ohrazda z Vrábče, který nasázel do sítě Slavče hattrick a jeho tým slavil první jarní výhru. Ani dvě branky Davida Schneidera nestačily na bodový zisk proti lídrovi z Římova. Šutér Černého Dubu však potvrdil, že i na jaře se bude moci trenér Welser opřít o jeho střelecké schopnosti. Nejgólovější zápas se odehrál v Nových Hodějovicích, kde Trhové Sviny nasázely domácím 11 branek. Hned čtyři stihl Jaroslav Fabián a na hattrcik mu stačilo šestnáct minut!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.04.2017 19:45 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.