SESTAVA KOLA - 18.kolo Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 15.04.2017

0

Je tu pravděpodobně poslední sestava kola aktuálně probíhající sezóny. Po tomto víkendu se nám totiž soutěže rozdělí na dvě různé části, v nichž se budou každý víkend konat jen dva fotbalové souboje, z čehož by se vytvářeli podobné formáty sestavy kola jen velmi těžko. Proto rozhodně neváhejte a pjďte společně rozhodnout o pravděpodobně vůbec posledním hráči kola sezóny 2016/17. Začínáme.

Jan Koptík - Bukovanská brankář o víkendu vychytal nulu v Oloví, díky čemuž stačilo jeho celku k výhře za tři body je jedenkrát vstřelit gól.

Jan Volek - Jan Volek byl suveréně nejlepším hráčem matné Chodovské, která se v souboji o nic střetla na své půdě s Krásnem. Hrál se hodně unavený fotbal a rozhodla jediná branka. Krásno se i díky výborné práci obránce Volka netrefilo ani jednou.

Petr Rau - Jindřichovice urvaly v sobotu velecenný bod proti Chodovu, což pro ně znamenalo postup do bojů o titul. Fantastická práce, jejímž základem byla pevná a zajištěná obrana, v níž odminoval skvělý Petr Rau.

Stanislav Hauf - Lomnický celek nepodal po sobotní večerní akci v neděli příliš dobrý výkon. Přesto vyhrál a po konci základní části slaví prvenství. V neděli hodně pomohla zajištěná obrana, kterou řídil Stanislav Hauf, ten dokonce přidal i jeden zásah.

Petr Lorenz - Petr si hlídal svou lajnu, podél níž nepustil vůbec nikoho a ze všech hráčů Lomnice byl v neděli tím asi nejpřipravenějším. Podle slov trenéra Macka odcházel totiž v ze sobotní akce v neděli ráno o hodinu dříve, než ostatní (smích).

Jan Husák - Krásenský srdcař a dříč snad nikdy na hřišti není jen do počtu. Vždy si ho všimnete a nejinak tomu bylo i na hřišti v Chodovské. Z hráčů Krásna byl vidět určitě nejvíce a v ofenzivě nejvíce tlačil na pilu.

Radek Jesipčuk - Chodovský mazák hraje vždy s nadhledem a dobře. Tentokrát mu sice práci dost stěžoval jindřichovický terén, ale i tak vedl své mužstvo dobře a dovedl ho až ke dvěma bodům. Pro Chodov je ale velkou škodou, že na poslední chvíli ztratil pozici lídra.

Vlastimil Verner - Rychnovský záložník v neděli odvedl proti Lomnicic výbornou práci, hrál skvěle a tým ho odměnil tím, že jej nechal kopat pokutový kop, díky němuž se stal Vlastimil jediným rychnovským střelcem zápasu.

Pavel Čada - Krásno bylo v utkání s Chodovskou asi mírně lepší a mělo více šancí. To především díky průbojnosti jeho útočníků, kteří lačnili po brankách více, ale ani to jim nakonec nebylo nic platné. Jedním z těch akčnějšíc byl na hřišti Pavel Čada, který hodně zlobil a párkrát nebyl od vsítění daleko.

Eduard Fojtík - Známá firma. To on je hlavním důvodem toho, proč jsou Jindřichovice v první pětici. I proti Chodovu se postaral o oba dva důležité góly svého týmu. Výborná práce.

Jiří Saska - Jiří Saska odvedl v Krajkové proti Oloví výborný výkon. Dlouho se snažil zamotávat domácím obráncům hlavy a nakoenc se mu podařilo obstarat v posledních minutách jediný zásah zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.04.2017 21:01 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.