SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 09.04.2017

0

O víkendu odstartovala III. třída skupiny B a po jejím odehrání nemůže chybět tradiční sestava kola. Nezapomeňte posílat hlasy svému favoritovi.

V brance Trhových Svinů B si zkušeně pohlídal všechny střelecké pokusy hostí Karel Brůha a udržel čisté konto.

 

V obraně se vedlo Janu Sekyrovi ze Včelné, který se v zápase s Novými Hodějovicemi dokázal zapsat i mezi střelce. Přehled ukázal v zápase se Slavčí Jiří Beneda z Lišova B, který odehrál pozici stopera bez nejmenší chybičky. Petr Kuba z Černého Dubu si pak výborně organizoval obranu a pevná defenziva byla základem k úspěchu jeho týmu na hřišti Mladého B.

 

V záloze se střelecky dařilo Filipu Kukačkovi z Římova, který dvěma góly táhl svůj tým za vítězstvím na Vrábčí. Hnacím motorem zálohy Černého Dubu byl o víkendu Filip Kapoun, který svou aktivitou podpořil vstřeleným gólem. Dirigentské taktovky se v záloze Lišova B chopil David Mlýnek, který svým spoluhráčům vytvářel řadu gólových šancí. Dvakrát se střelecky prosadil Michal Zemek z Mladého B, ale bohužel jeho branky na body nestačily. Aktivní na kraji zálohy byl Lukáš Froněk z Římova a jednou se zapsal mezi střelce.

 

V útoku se střelecky dařilo Vítu Šálkovi ze Včelné, který se dvakrát prosadil proti obraně Nových Hodějovic. Hattrickem se zaskvěl před domácími diváky Jiří Valter z Trhových Svinů a podílel se tak na sedmi gólové kanonádě svého týmu proti Ledenicím B.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.04.2017 20:03 do 12.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.