SESTAVA KOLA - 20.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 09.04.2017

0

Jičín zvládl zápas s Chlumcem i díky spolehlivému brankáři Michalu Pušovi a jeho čisté konto doprovodili spoluhráči třemi vstřelenými góly, jmenovitě Tomáš Klaban, který svojí trefou odstartoval krátce před koncem poločasu gólový závěr Jičína. 

 

Těžký zápas zvládli i fotbalisté Libčan, kteří zvítězili na půdě hradecké Slavie. Dlouho bezbrankový zápas nakonec svým gólem zlomil Michael Mařas.

 

K velkému výsledku se o víkendu rozehráli fotbalisté Rychnova, kteří devíti góly smetli Broumov. Skóre zápasu otevřel už v patnácté minutě Michael Mňuk, na kterého čtyřmi trefami navázal Jiří Počtýnský.

 

Cidlina po prvním poločase prohrávala s Lázněmi Bělohrad, ve druhé půli se jí ale díky skórujícím obráncům podařilo zápas otočit. Dvěma góly se zaskvěl obránce Radim Žalman, jednou se prosadil i kapitán Jaroslav Matějka.

 

Zápas mezi Červeným Kostelcem a Náchodem byl až do devadesáté minuty skoupý na góly. V samém závěru ale nakonec o výhře Červenokosteleckých rozhodl Marek Barták.

 

Kostelec nad Orlicí otočil nepříznivé skóre a zápas s Provodovem ovládl 5:1. Na výhře se podíleli dvougóloví střelci Michal Klouda a Aleš Hašek.

 

Jediný gól rozhodoval i v zápase mezi Novým Městem a Vysokou. Veselejší byli nakonec fotbalisté Vysoké, kteří prostřednictvím Vojtěcha Bělky potrestali nedovolenou hru rukou Nového Města. 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.04.2017 14:23 do 12.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.