SESTAVA KOLA - 20.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017

Datum kola: 09.04.2017

0

Fotbalisté Kunčic sice s Černilovem padli po penaltách, brankář Jiří Holý ale předvedl výborný výkon, který korunoval dvěma chycenými penaltami ještě v základní hrací době. Hlavně díky němu tak Kunčice získaly alespoň bod.

 

Třebeš zvítězila na hřišti Tatranu Hostinné 1:2 díky vítěznému gólu Jiřího Černého, který přišel krátce před poločasem. Na tuto branku Černému nahrával Martin Štajer, který se poídlel i na prvním gólu Třebše.

 

Bílá Třemešná se proti hradecké Lokomotivě dostala rychle do dvougólového vedení, na které hosté odpověděli snižují brankou. Ve druhé půli tak výhru domácích 3:1 pojistil Michal Hruška

 

Třebechovice prohrávaly s Náchodem o jednu branku, o vyrovnání se ale ještě před poločasem postaral Michal Vích. Jistý výkon předvedl i záložník Roman Kyral. Po remíze 1:1 zvládli pokutové kopy lépe domácí. 

 

Týniště od úvodu provázely nepříjemnosti. V osmé minutě se Týniště dostalo do početního oslabení a z penalty navíc inkasovalo. O dalších pět minut později přišli domácí o druhého obránce, který musel pro zranění střídat. Přesto se Týniště vzepjalo, a i díky gólům Martina Matouška a Radka Mládka otočilo na 3:1. 

 

Trutnovští zvládli zápas na hřišti Úpice díky gólům na přelomu poločasů. Tři minuty po zahájení druhé půle zaznamenal druhý gól Trutnova Jakub Matějka. Trutnov zvítězil na hřišti Úpice 0:3.

 

Vrchlabí prodloužilo sérii výher a díky dvěma trefám Petra Žďárského porazilo Sobotku 0:3.

 

Dva slepené góly na začátku druhého poločasu rozhodly o výhře Roudnice nad Novým Hradcem. Druhý gól v pořadí zaznamenal Tomáš Kučera.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.04.2017 12:55 do 12.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.