SESTAVA KOLA - 17.kolo Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 08.04.2017

0

Třetí hrací jarní víkend je za námi, výsledky už známe, další jedenáctka kola je kompletní a Vy si opět nesmíte nechat ujít příležitost rozhodnout o tom, který z jejích členů se stane největší hvězdou kola. Tentokrát jsme pro Vás sestavu připravili ve formaci 3-4-3. Hlasovat můžete jako vždy až do středečního poledne. Průběh hlasování si rozhodně nenechte ujít a svými hlasy sami přispějte tomu, koho byste si přáli vidět na nejvyšším stupínku.

Zástupci týmů

Baník Bukovany: Bukovany o víkednu vyhrály na penalty proti Jindřichovicích, v utkání ve kterém je hodně podržel brankář Jiří Saska. Do sestavy se dostal ale také dirigent obrany František Žába a také ten, který poslal zápas za pět minut dvanáct k penltám, tedy David Peřina.

Baník Krásno: Krásno porazilo po výborném výkonu Svatavu a zajistilo si účast v bojích o titul. Díky perfektně zajištěné obraně se do sestavy dostali Karel Urban a Matěj Kvapil. K nim pak přibyl ještě Roman Trnka, rozdílový hráč v utkání, který přišel na hřiště až dvacet minut před koncem, ale hattirkcem rozhodl ve prospěch domácích.

Spartak Chodov: Spartak roznesl na kopytech třinácti góly V Derby Chodovskou ,což je velmi cenná výhra. Do sestavy se dostal fantastický Martin Kruliš, který dle slov p. Andrše, porazil Chodovskou v podstatě sám a jako jedne z mála neztrácel dech až do konce. Dal dva góly. S ním jsme pak vybrali také Vojtěcha Szitaie, který zaznamenal hattrick.

TJ Lomnice: Z Lomnice, která vyhrála v Oloví jsme vybrali po nepříliš dobrém výkonu jen Tomáše Ptáčka, mladičkého záložníka, který se předvedl v dobrém světle a vstřelil i jednu branku.

FK Jindřichovice: Jindřichovice o víkendu nečekaně padly v Bukovanech, kde získaly jen bod. Hlavní oporou týmu byl, jako obvykle, Eduard Fojtík, který hrál výborně a postaral se i o oba góly hostů.

SK Oloví: Oloví má na kontě další porážku, ale i tak má v sestavě i tentokrát svého zástupce. Danielu Regerovi se podařilo hned dvakrát rzovlnit Lomnickou síť, a to se nepovede jen tak někomu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.04.2017 19:52 do 12.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.