SESTAVA KOLA - 21.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 01.04.2017

0

Sestavu kola jsme opět vytvořili s pomocí trenérů, kteří vybrali nejlepší hráče svých týmů. Do výběru se tak vešli zástupci ze všech zápasů. Dvojí zastoupení mají Dobrovice s Tachovem. Toto kolo nenabídlo žádného střelce hattricku, ve výběru jsou ale Melechovský s Pitákem, střelci dvou gólů. Hlasujte pro Vašeho favorita a zvolte ho nejlepším hráčem uplynulého kola!

JIŘÍ HAVRÁNEK – Od svého příchodu do řad Dobrovice si bývalý ligový gólman vede velmi dobře. Několikrát se probojoval do sestavy kola, nechybí ani v té aktuální. Svým dobrým výkonem držel spoluhráče ve hře až do konce, kdy se rozhodlo o vítězi. Sám si při vítězném zápase připsal vychytanou nulu.

 

LUKÁŠ VYŠEHRAD – Převýšovský obránce s příjmením třetiligového konkurenta se ukázal v zápase s Královým Dvorem. Jako zástupce Převýšova může být druhým vítězem hráče kola z řad Převýšova, minule vyhrál jeho kolega Lukáš Kraják.

MARTIN KNAKAL – Zkušený stoper pomohl Tachovu při další kanonádě. Svým prvním gólem v sezoně otočil stav utkání, které hosté navýšili a udrželi.

TOMÁŠ HÁJOVSKÝ – Také druhý ze stoperské dvojice Tachova se dokázal prosadit střelecky. Stejně jako u kolegy to byl jeho první gól v sezoně, kterým poslal Tachov do třígólového vedení.

 

JAKUB DOLEŽAL – Záložník z Vyšehradu je další z party střelců prvního gólu v sezoně. Při svém gólu těžil z pohledné akce spoluhráčů, při které zakončoval po vydařené přihrávce Drobílka.

ALEŠ KOČÍ – Odehrál pikantní zápas v Táboře, kam dorazil jako soupeř. Ještě na podzim tento vysoký záložník hrál za Táborsko, které se s ním před výkopem oficiálně rozloučilo. Právě Kočí se ale podílel na další prohře rezervy svého bývalého zaměstnavatele, gól ale nevstřelil.

PETR MUŽÍK – Když je třeba, musí za to vzít kapitán. Přesně to se stalo v Domažlicích, které prohrávaly se Zápy. Domácí kapitán dvakrát využil faulů na hranici vápna a jeho dva totožné pokusy překonaly Straku.

LUKÁŠ ŠLEHOFER – Ze sestavy kola nejlepší střelec ze záložníků. Bývalý hráč Písku nyní působí v Litoměřicku, a i když nevstřelil vítězný gól, podílel se velkou měrou na výhře. Načapal nepřipraveného Soukupa a střelou z více než třiceti metrů zařídil vedení, které hosté ve Štěchovicích udrželi i v deseti.

 

MAREK VOLF – Druhý nejlepší střelec třetí ligy se v zápase s Chrudimí neprosadil, ale výrazně se podílel na výhře, kterou domácí, i s jeho přispěním v mezihře, vykopali v závěru zápasu.

KAREL PITÁK – Roste každým zápasem, na jaře pálí ostrými náboji. Po nerozhodném poločase se ukázal ve druhém dějství, kdy vstřelil dva důležité góly.

ALEŠ MELECHOVSKÝ – Na špici tabulky střelců hraje svou vlastní soutěž. Po gólově slabším startu do jara se opět rozjel. V minulém zápas jeho hattrick na Vltavín nestačil, v Benešově se dvěma góly podílel na výhře. Zkušený útočník bude brzo atakovat metu třiceti vstřelených gólů, zatím má na kontě 22 tref.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.04.2017 10:33 do 05.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.