SESTAVA KOLA - 15.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 25.03.2017

0

Druhé jarní kolo je již za námi a proto přichází sestava kola. K vidění bylo několik zajímavých výsledků a povětšinou i vyrovnaných utkání. My se teď pojďme podívat na jedenáctku těch nejlepších. Svého favorita podpořte hlasem, v případě registrace může být podpora daleko větší. 

Jiří Šabata - V několika momentech podržel svůj tým a pomohl k vysoké výhře 6:1. 

 

Václav Lecjaks - V obraně si odvedl svůj stabilní výkon, který korunoval důležitou vyrovnávací brankou. 

 

Jindřich Bešta - Jindřich odehrál výborné utkání, byl všude kde být měl a navíc se dokázal prosadit i střelecky. Trenér ho označil za muže zápasu.

 

Jan Kraus - Vstiš odehrála těžký zápas, o to cennější jsou body co získala. Jan odvedl dobrý výkon, rozdával balony ale i zodpovědně bránil. 

 

Vít Pikhart - Letiny sahaly po bodech, ale nakonec to nevyšlo. Přesto se v jejich týmu našlo několik opravdu dobrých individuálních výkonů. Jeden z nich podal právě Vít. 

 

Pavel Kalabza - Dvorec odehrál divoký zápas v Lužanech. Prohrával 2:1 a dohrával v osmi lidech. Přesto urval bod. Byl to právě Pavel kdo se stal hrdinou a dokázal vyrovnat. 

 

Michal Wagner - Chlum doma remizoval a Michal byl ústřední postavou, v podstatě jako celou sezónu byl neustálou hrozbou pro branku soupeře a vytvořil několik nadějných šancí.

 

Josef Šobr - Podal nadstandartní výkon, rozdával balony jak na běžícím páse a svůj výkon korunoval gólem. 

 

Daniel Tesárek - V zápase si připsal několik zakončení, bohužel zaznamenal jen jeden gól. Přesto jde jeho výkon hodnotit kladně.

 

Tomáš Lachman - Stejně jako před týdnem dal dva góly a stejně jako před týdnem jich mohl dát víc. Přesto odvedl výborný výkon a podruhé v řadě se objevil v sestavě kola. 

 

Marek Frána - Jeden z nejlepších střelců soutěže si i v prvním jarním zápase připsal branku. Navíc se dokázal dostat i do několika dalších šancí. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.03.2017 16:48 do 29.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.