SESTAVA KOLA - 20.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 25.03.2017

1

Třetí jarní kolo je za námi a světlo světa spatřuje další sestava kola. Uplynulé kolo nabídlo přehlídku střelců, z útočníků se hattrickem prosadili Karel Piták s Alešem Melechovským, záložník Matěj Kyndl vstřelil dokonce čtyři góly. Ale i ostatní členové sestavy převedli skvělé výkony. Zvolte nejlepšího hráče 20. kola! Na výběru sestavy kola jsme spolupracovali s trenéry jednotlivých týmů, čtěte jejich ohlasy v reportážích ze zápasů!

LUKÁŠ MICHŇA - Od první minuty sice Benátky vedly, o to horší to pro domácího gólmana bylo. Po celý zápas držel těsné vedení a při několika střelách Záp se musel vytáhnout k velmi důležitým zákrokům. Důležité tři body v boji o záchranu jsou vybojované i s jeho velkou zásluhou.

 

DAVID BROUKAL - V zápase proti Vyšehradu utkvěl fanouškům v paměti při prvním gólu Olympie. Balon převzal u vlastní brány, proběhl přes celé hřiště a nahrál Pitákovi na první gól zápasu. Odvedl si i svou práci v obraně.

MICHAL ŠVEJDA - Jeden z nejvýraznějších hráčů obratu v Písku. Štěchovice během necelé půlhodiny vyrovnaly, kapitán týmu nejprve vyrovnal perfektní střelou ze třiceti metrů ze standardky, dále rozehrával klíčový rohový kop, po kterém vyrovnal Batka a navrch přidal i vítěznou penaltu.

TOMÁŠ ŠILHAVÝ - Velmi důležitá postava v obraně Králova Dvora, snaživý a zkušený stoper pomohl k udržení nuly v zápase s Táborskem, navíc vstřelil první gól svého týmu.

 

MATĚJ KYNDL - Nejlepší hráč minulého kola má našlápnuto k obhajobě. Jeho čtyři góly mluví za vše, nese velkou zásluhu na výhře Tachova na Dobrovicí.

LUKÁŠ KRAJÁK - Důležitá osoba Převýšova na půdě Hořovic, na půdě bojovného nováčka nejprve nahrál na gól Karala, přidal pak vlastní a vítězný gól.

DANIEL BOČEK - Nastoupil v Chrudimi až do druhého poločasu, ale nastartoval obrat Domažlic, když využil chyby obránců. Nakonec Domažlice vyrovnaly a vyhrály na penalty.

PETR DOŠLÝ - Tachovský záložník dělal obráncům Dobrovice velké problémy, vstřelil jeden gól, na další přihrál Kyndlovi. Celkově jeden z nejvýraznějších hráčů zápasu.

 

KAREL PITÁK - Zkušený bývalý prvoligový fotbalista se vyznamenal v zápase s Vyšehradem, během prvního poločasu třikrát překonal Procházku a naděje soupeře velmi rychle zmrazil.

ALEŠ MELECHOVSKÝ - Nejlepší podzimní střelec se probouzí, hattrickem proti Vltavínu sice k bodům nepřispěl, ale ukázal, že se s ním stále musí počítat.

 

ELVIS SUKISA MASHIKE - Zahraniční akvizice Vltavínu opět bojuje o korunu nejlepšího hráče. Povedl se mu zápas v Jirnech, kde vstřelil dva důležité góly vedoucí k cenné výhře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.03.2017 11:30 do 29.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 3. 2017 14:23
Michal Svejda