SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 26.03.2017

3

V 18. kole OP Mělník favorité nezaváhali. Vojkovice doma smetly Pšovku B, Všestudy rovněž zvítězily výrazným rozdílem v Hoříně a ve Mšeně se hrál vyrovnaný zápas se šťastnějším koncem pro hostující Libiš B. Zajímavým faktem je udržení střelecké formy Jiřího Franze z Obříství, který přispěl ke dvěma bodů svého týmu dalšími dvěma zásahy. No a Vehlovice se už zřejmě smiřují se sestupem - do Hořína přijely pouze s deseti hráči. Pojďme nyní ocenit ty nejlepší z třetího jarního kola!

Jiří Borecký, Milan Kohout (Řepín) - Řepínští konečně zabrali, vzdálili se svému soupeři z Vehlovic na rozdíl 5 bodů a zároveň se o skóre dostali před Veltrusy na 14. pozici. Jiří Borecký v brance dokázal udržet čisté konto a zkušený útočník Kohout se blýsknul jednou brankou.

 

Miloš Hakl, Václav Podivínský (Všestudy) - Všestudy si v sobotním dopoledni vedly skvěle a v Hoříně zvítězily vysoko 1:5. Hlavní zásluhu na tom měl útočník Podivínský, který vsítil hattrick. Jednou brankou k výhře přispěl rovněž záložník Hakl.

 

Jaroslav Stuchlý, Ladislav Plicka (Vojkovice) - Také Vojkovice nenechaly nic náhodě a na domácím hřišti doslova rozdrtily Pšovku B. Vynikající výkon ve středu pole předvedl Jaroslav Stuchlý, který byl velmi aktivní a pomáhal přečíslovat obranu soupeře. Ladislav Plicka akce neomylně zakončoval, díky čemuž se s 16 vstřelenými brankami dostal již na 3. místo tabulky střelců.

 

Jan Žídek (Horní Počaply) - Obránce Horních Počapel Jan Žídek se rozstřílel a jeho dva zásahy vedly k vymazání dvoubrankového náskoku domácích Veltrus. Jeho tým nakonec dokázal vybojovat dva body po penaltách.

 

David Řízek (Vysoká) - Na Vysoké mají od střílení gólů jiné ofenzivní hvězdy, v zápase proti Lobkovicím ale přiložil ruku k dílu i zkušený Řízek a zvýšením na 3:1 vnesl klid na kopačky domácích.

 

Jiří Franz (Obříství) - Fotbalisté Obříství získali proti Dolním Beřkovicím dva body. Pod remízou 2:2 v normální hrací době byl podepsán hráč, kterého vídáme v ideálních sestavách kola v poslední době často - Jiří Franz.

 

Dominik Novák (Labský Kostelec) - Nejmladší hráč základní sestavy Kostelce přispěl gólem k nečekané výhře nad Horními Beřkovicemi. Jeho tým se díky výhře 3:1 posunul na 12. místo tabulky.

 

David Fajt (Libiš B) - Libiš B dokázala vítězně zvládnout další těžký zápas a ze Mšena veze výhru. K ní přispěl jednou brankou výborně hrající dorostenec Fajt. Libiš B tak zůstává na dostřel nejlepším týmům soutěže.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2017 20:37 do 29.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 4. 2017 11:23
Evo, podíváme se na to a pokud někde najdeme podvody v hlasování, upravíme vše do správné podoby. :)
29. 3. 2017 12:15
Už mi to připadá jako ve velkém fotbale.Taky najednou změna.Není to divné?
29. 3. 2017 12:13
Je zajímavé,že hráč,který s velkým rozdílem vedl až do 11.45 hod.jako zázrakem byl až druhý?