SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Rakovník | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Podzimní část letošního fotbalového kolotoče se definitivně dotočila. A to je ten správný moment, aby široká fotbalová veřejnost svými hlasy vybrala, kdo byl ten nejlepší. Jen vaše hlasy rozhodnou, kdo postoupí do velkého finále! Pojdmě se na ideální jedenáctku a zajímavé momenty nedávných utkání podívat podrobněji. 

Brankář 

 

Ivan Haužvič – brankář lídra tabulky z Rynholce, který hned po postupu do III. třídy zavelel k postupu o další soutěž výše. Hra Baníku je naladěná na útočnou notu a není nouze o časté brejky soupeřem, které Haužvič často likvidoval včasným vyběhnutím nebo musel vytahovat povedené střely. 

 

Obrana

 

Martin Toth – řevničovskému předstoperu dáme šanci na levé straně obrany. Podle spoluhráčů v týmu je dlouhodobě jeden z nejlepších obránců soutěže. Jeho výkony sice poslední dobou nejsou tak stabilní jako v minulosti, přesto ho i řada dotázaných z konkurenčních týmů označila za jednoho z obránců, proti kterému se hraje v soutěži nejhůře.

 

Jiří Rais – se spoluhráčem Tóthem budou tvořit v našem výběru stejně zdatnou dvojici, jako tomu je v zadních řadách Sparty Řevničov. Někoho může zarazit inkasovaných 23 branek do obrany, které tito dva velí. Jenže z toho deset branek bylo ze dvou zápasů proti prvním dvěma celkům soutěže. Jinak

 

Vojtěch Petrus – podílí se velkou měrou na prvním místě Rynholec. V důležitých utkáních s týmy z první pětky byla ze svědomité práce obrany Baníku dvakrát nula na straně inkasovaných gólů a ve dvou zbývajících případech vždy pouze jedna inkasovaná branka. 

 

Záloha

 

Petr Linc – třetí nejlepší střelec soutěže je ze Sýkořice. Několikrát své mužstvo doslova dotáhl za vítězstvím, když jako nejaktivnějším článkem týmu strhl ostatní k potřebné aktivitě.

 

Jiří Hošek – sedm podzimních branek je dobrou vizitkou řevničovského záložníka.  Taková porce branek se do naší útočně laděné jedenáctky náramně pasuje.

 

Jiří Čiha – stejný počet gólovýc h zářezů má i tenhle borec ze Slabců, druhého týmu doposud odehraných zápasů.

 

Jiří Matějka – kreativní záložník půlmistra z Rynholce nám ideálně zapadá do středové řady sestavy podzimu

 

 

Útok

 

Milan Beran – jednoznačně nejlepší útočník III. třídy je z Rynholce. Byl v našich průběžných  sestavách kola třikrát druhy a jednou třetí. Nikdy se však kanonýrovi z Rynholce nepodařilo zvítězit. Třeba ho fanoušci vynesou na nejvyšší stupínek v ideální jedenáctce podzimu, kam se svými osmnácti góly bez debat patří.

 

Radek Truksa – ani druhý nejlepší střelec nemůže v sestavě podzimu chybět.  Dvanáct gólů pustovětského snajpra je k tomu právoplatnou vstupenkou.

 

Roman Votroubek – Pokud hledáte někoho na důležité góly, zavolejte do Čisté a doufejte, že vám půjčí Votroubka. Jeho osm gólu znamená aktuálně čtvrté místo v tabulce střelců, ale hlavně spoustu potřebných bodů, které přičaroval někdy tápajícímu týmu z hranice rakovnického okresu.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.