SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Podzimní část sezóny je již minulostí a nyní tedy nastává čas na hlasování o hráče podzimu. Vybrat nejlepší jedenáctku nebylo vůbec jednoduché, jelikož by si v ní zasloužilo místo daleko více hráčů, než jen jedenáct...

 

Brankář - Patrik Sobolík podával po celý podzim v brance Čtyráku spolehlivé výkony a svými zákroky mnohokrát podržel svůj tým nad vodou.
Hráč zápasu: 5x
Čistá konta: 3

 

Obránce - Tomáš Jirský vynikal v kádru Velešína především svou rychlostí, silou, hrou hlavou a z pozice obránce se nebál podporovat ofenzívu.
Hráč zápasu: 1x

 

Obránce - Tomáš Pintér patří mezi základní stavební kameny kádru Plané. Po celý podzim si držel konstantní výkonnost a byl pro tým opravdu platným článkem.
Hráč zápasu: 1x
Góly: 1

 

Obránce - Tomáš Vršitý potrápil na podzim nejednoho útočníka soupeře, kteří to s ním nikdy nemají lehké. Jako nadstavbu ke svým spolehlivým obranným činnostem mnohdy přidává i podporu útočných akcí svého týmu.
Hráč zápasu: 1x

Záložník - Jakub Nevosad patří k mozkům nemanického týmu, což potvrzuje fakt, že častokrát bývá režisérem důležitých gólových akcí.
Hráč zápasu: 3x
Góly: 3

 

Záložník - Petr Gutheis z pozice špílmachra diriguje hru Větřní a jako tajnou zbraň má svou parádní disciplínu, kterou jsou přímé kopy, o tom se přesvědčila již řada brankářů soupeře.
Hráč zápasu: 6x
Góly: 7

 

Záložník - Jiří Dráb svou univerzálností, kdy se v průběhu podzimu ocitl v poli snad na všech postech a nikdy nepropadl, byl pro Dobrou Vodu opravdu stěžejním článkem sestavy.
Góly: 1

 

Záložník - Kapitán Nové Včelnice Marek Petráš táhl takřka celý podzim svůj tým od jednoho vítězného zápasu k dalšímu a v každém utkání dokazoval, že kapitánskou pásku má na své ruce právem.
Hráč zápasu: 2x
Góly: 5

 

Útočník - Tomáš Frejlach je prozatím nejlepším střelcem Veselí a jeho důležité branky mnohdy rozhodovaly o zisku tří bodů pro jeho tým.
Hráč zápasu: 2x
Góly: 10

 

Útočník - Tomáš Nebeský se stal se sedmnácti zásahy podzimním králem střelců a jako takový samozřejmě v nejlepší jedenáctce nesmí chybět.
Hráč zápasu: 7x
Góly: 17

 

 

Útočník - Pokud je Rudolf Weinhard na hřišti je Větřní o mnoho nebezpečnější. Se svými dvanácti góly je nejlepším střelcem týmu a pro obrany soupeřů je opravdovou hrozbou.

Hráč zápasu: 6x
Góly: 12

 

Další nominovaní:

 

Jakub Hejl - Brankářská jednička Veselí. Je pro svůj tým opravdovou oporou a díky své neprůstřelnosti mnohdy dokázal výrazně přispět k bodovému zisku. Na své konto si připsal šest vychytaných nul.

Gottfried Wolf - Další zástupce gólmanů. I on patřil k jistotě v bráně českobudějovické Slavie a svými parádními zákroky byl mnohokrát noční můrou pro útočníky soupeře.

Martin Slípka - Střední záložník českobudějovické Slavie bývá zpravidla dirigentem hry svého týmu a své výkony dokáže okořenit důležitými góly.

Tomáš Valta - Krajní záložník českobudějovických Čtyř Dvorů. Po většinu podzimu podával stabilní výkony, které dokázal podložit několika gólovými asistencemi.

Vlatimil Bašta - Útočník a rovněž nejlepší střelec Nemanic.

Michal Granov - S osmi zásahy nejlepší kanonýr Dobré Vody.

Jan Květoun - Velmi agilní záložník českobudějovické Lokomotivy.

Jan Suchan - Útočník a střelec Hrdějovic, který se stal autem několika důležitých gólů.

Jiří Havel - Útočník Nové Bystřice. Svými zásahy mnohokrát pomohl svému týmu k bodovému zisku.

Roman Schmidt - Vrátil se po kratší pauze opět k fotbalu a na pozicích záložníka a někdy také stopera podával spolehlivé výkony.

Marek Rosa - Záložník Dobré Vody, který svými přesnými přihrávkami a především dravostí a důrazem dokáže mnohdy strhnout celý tým a pro Dobrou Vodu byl bezesporu klíčovým hráčem.

Jaroslav Pauer - Gólmanská opora Dobré Vody. Po celý podzim podával stabilní a především spolehlivé výkony.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.