SESTAVA PODZIMU - Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Podzimní část Okresního Přeboru v České Lípě máme úspěšně za sebou a i v něm musíte vy fanoušci rozhodnout, který z hráčů byl nejlepší. Nominovali jsme následujících jedenáct hráčů. Hlasovat můžete každou hodinu až do 31.1.2017. Proto nezapomeňte na své oblíbence a podpořte je v hlasování o hráče podzimu!

Ondřej Košťák

Brána patří zcela zaslouženě Ondřeji Košťákovi. Gólmanská jednička hlídá svatyni Žandova a je to především on, kdo stojí za tak výbornými defenzivními výsledky týmu. V lize má nejméně obdržených branek, rovných patnáct. S mužstvem se navíc pohybuje na příjemném druhém místě v tabulce. Dvě žluté karty se na jeho konto taktéž počítají.

 

Horáček-Wágner-Halgaš.

Míra Horáček je v Přeboru známá firma. Netřeba ho představovat, ale určitě je nutné připomenout, proč se v nominaci objevuje. Nejen, že zaznamenal devět branek, ale výkonostně se opět dostal mezi ty nejlepší v týmu. Na straně hřiště se vyskytuje všude, kde je potřeba a jen těžko u něj hledat nějakou slabinu. Horáček odehrál podzim bez jediné karty a i to o něčem svědčí.

Petr Wágner byl zase top obráncem v Jestřebí. První celek, který letos postoupil právě do Přeboru, se vedoucí pozice v ligové tabulce chopil i zde a jedním z hlavních protagonistů úspěchu je právě stoper Wágner. I díky němu má první tým v tabulce jednu z nejlepších defenzivních linií. Wágner za dvanáct odehraných zápasů fasoval jednu žlutou a žádnou červenou kartu. Na zadáka jsou to úctyhodná čísla. Branky také dávat umí, zaznamenal hned dvě.

Stružnické křídlo Pepa Halgaš je také jeden z klíčových hráčů z jihozápadu České Lípy. Lajnu brousil nahoru a dolů každý zápas a spoluhráčům pomáhal, co mohl. Připsal si na triko dvě branky a co se disciplíny týče, tam neměl hráč vůbec žádný problém. Neprovinil se ani v jednom případě.

 

Koždoň-Kaňovský-Tschervenka-Škach-Šmejkal.

Břéťa Koždoň je druhým hráčem Stružnického celku, který bude bojovat o prvenství v naší anketě. Byl jedním z hlavních hráčů, kteří se zapříčinili o dobré umístění pro svůj tým, alespoň oproti loňské sezóně, byť ta současná ještě samozřejmě není u konce. Sám hráč se na útoku podílel konkrétně sedmi góly a ze svého týmu je rozhodně tím nejlepším střílejícím. Žlutá karta ho potkala ve dvou případech.

Martina Kaňovského bylo zapotřebí v Kravařích hlavně tehdy, když se týmu zranilo několik hráčů a část sezóny tak promarodili. Byl to právě tento středopolař, který do týmu přinesl nový impuls a jistotu na středu hřiště. Do branky jeho pokusy vedly třikrát, a žlutou uviděl pouze ve dvou případech. V naší sestavě nesmí tento záložník chybět.

Roman Tschervenka je kapitánem Dubnice, týmu, který postoupil spolu s Jestřebím, ale na rozdíl od něj, je v tabulce sotva uprostřed. Přezdívkou "Tscherv", táhl svůj tým v každém zápase a obvykle byl schopen dominovat ve většině aspektech hry. Branek dokázal zaznamenat krásných pět. Žlutou uviděl ovšem v šesti případech, ale i tak to jeho hodnocení nijak zásadně nekazí.

Dubice má ve svém nejlepším hráčí podzimu jasno. Je jím Pavel Škach, autor jedenácti branek. Má navíc stejné skóre, jako jeho kolegové, kteří s ním sdílelí první místo v tabulce střelců. Jestli mu forma vydrží i pro nadcházející část, je dost možné, že ho uvidíme na samotném vrcholu. Snad se mu bude dařit proměňovat své šance ve všech příležitostech, alespoň pro jeho klub. Žlutou kartu obdržel po dvou kusech.

David Šmejkal je dost možná tím úplně nejlepším, co Jestřebí momentálně nabízí. Jasně, tým neměl po celou část onu optimální formu, ale nakonec z toho první místo bylo, takže tým nemusí zase až tak smutnit. Jestli si někdo udržel svou obvyklou úroveň, tak to byl právě tento hráč výběru trenéra Koláře. Jak již bylo řečeno výše, i on sdílí první místo v tabulce střelců s jedenácti přesnými zásahy, spolu se známou dvojicí. Jeho skóre je tři žluté a jedna červená karta.

 

Kořínek-Kliment.

Naše útočné duo otevírá Kořínek Libor, hráč Svoru. Hráč, který má na starost hlavně ofenzivní činnost, se gólově blýskl v šesti případech a ze Svoru střelecky vzato vede, dost možná i formou. Osmé místo v tabulce není žádná ostuda, a je možné, že pokud bude dotyčný pokračovat v podobných výkonech jako dosud, může týmu pomoci ještě o kousíček výše. Na jeho kontě za všechny zápasy přistály čtyři žluté karty.

Lokotka má i druhé obsazení v sestavě podzimu. To se týká hráče Dana Klimenta. Mladá puška Lokotského áčka se na hřišti činila a týmu várazně pomáhala v každém odehraném zápase. Pravda, dva zásahy na kontě by normálně na nominaci nestačily, ale v tomto případě nutno ocenit i další aspekty hry, ve kterých Kliment patřil k těm nejlepším. Žluté karty u něj moc nečekejte, provinil se pouze v jednom případě. Červenou navíc nefasoval vůbec.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.