SESTAVA PODZIMU - Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

7
Podzimní část letošního fotbalového kolotoče se definitivně dotočila. A to je ten správný moment, aby široká fotbalová veřejnost svými hlasy vybrala, kdo byl ten nejlepší. Jen vaše hlasy rozhodnou, kdo postoupí do velkého finále! Pojdmě na ideální jedenáctku a nezapomeňte hlasovat pro svého favorita.

Do branky získal nominaci jakartovický Michal Janech, který až do svého vážného zranění předváděl výborné výkony. Do obrany jsme nominoval tři hráče. Bez Petra Kavana z Opavy nepůsobila opavská obrana tak pevně. Litultovickou defenzivu tvrdil Oldřich Minarčík, který vsítil na obránce slušné čtyři góly. Budišov zastupuje spolehlivý stoper Tomáš Skácel, který podporoval i ofenzivní snažení svého týmu. Záloha čítá čtyři hráče. Navrátilec Ondřej Šafarčík, opět rozhýbal hoštickou ofenzívu a navíc přidal čtyri branky. Ve stěbořické středové řadě tvrdil muziku Ondřej Šmalec, který kromě gólových asistencí vsítil i čtyři branky. Kobeřickou rezervu zastupuje Vojtěch Malchárek, který sice neodehrál všechny zápasy, ale když nastoupil, na hře Kobeřic to bylo znát. Navíc sedmkrát rozesmutnil soupeřova brankáře. Vřesinu zastupuje jedenáctibrankový kanonýr Petr Boček. V útoku máme hlavnického bombéra Davida Lišku s osmnácti gólovými zářezy. Jako velká posila se ukázala pro Hněvošice Daniel Brunclík, který se radoval sedmnáckrát z branky. Posledním do party je nejlepší střelec okresu Tomáš Krejsa z Hradce. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 2. 2017 19:42
díky za odpoved
18. 2. 2017 08:18
Dobrý den,
Výsledky Top11 z celé republiky budou vyhlášeny v pondělí.
14. 2. 2017 09:18
dobrý den kdy budou výsledky hlasování?
8. 12. 2016 03:25
redakce fotbalunas.cz
Pojďme ten problém najít. Určitě nást to zajímá. Pošlete nám na info@fotbalunas.cz od jakého poskytovatele máte int. připojku, ze které se níže popisovaný jev stává a také vaší veřejnou IP adresu. Současně to také zkuste z jiného int. připojení. Napřiklad pomocí mobilního internetu a popište nám, jestli pozorujete stejné chování.
7. 12. 2016 08:54
v ip to neni nebydlíme spolu problem bude jinde hezky den
6. 12. 2016 20:31
redakce fotbalunas.cz
Dobrý podvečer, mrzi nás komplikace, které popisujte. Nicméně pokud má více uživatelů stejnou IP adresu, může se stát, že ikdyž jste vy osobně 24h nehlasoval, hlas přesto nepošlete. Protože ho poslal "kolega/soused". Modelovou situací je, když například poskytovatel internetu přidělí celému bytovému domu jen jednu veřejnou IP. Stejně tak se to může přihodit v práci, kde se budou všechny pc stanice vůči okolnímu světu schovávat pod jednu IP adresu. Výše uvedené bohužel nemáme šanci jakkoliv ovlivnit. Jestli takovému problému chcete předejít, hlasujte jako registrovaný uživatel. Fotbalunas.cz
6. 12. 2016 11:37
dobry den nechapu jak tomate udělane ale nejde hlasovat po 24hodinach vyhazuje to že pro ten den se již hlasovalo hodně znamich volalo o stejnem problemu tak to neni teda poctivé hlasovani si myslime řikali že už si zvykli že v ČR to tak chodi