SESTAVA PODZIM - Karlovarský | 1.A třída , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Podzimní část je již za námi, liga byla velmi vyrovnaná. Vždyť pět nejlepších celků dělí v tabulce pouze tři body! My se nyní můžeme vrhnout do určování Hráče podzimu, pomozte nám vybrat toho nejlepšího v Sestavě podzimu!

 

 

Jakub Karlík - Jen jednou chyběl mezi třemi tyčemi gólman spolulídra tabulky – Nové Rokle. Mužstvo se tak i díky němu pyšní nelepší obranou, ve třinácti duelech inkasovalo pouze dvanáctkrát.

 

Lukáš Tamajka – Obránce Habartova nejenže brankám zamezuje, zároveň jich ale i pět vsítil a je nejlepším střelcem ve svém týmu.

 

Marek Tišl – Hned sedmkrát se fotbalista Březové trefil do sítě, nejlepší kanonýr mužstva tak byl prakticky u každé čtvrté trefy.

 

Michal Jakubec – Jeho Dolní Žandov sice získal za podzim jediný bod, on ale z devatenácti branek svého týmu vstřelil hned šest, tedy téměř třetinu.

 

Tomáš Koch – Záložník Hroznětína nasázel soupeřům během podzimu šestnáct gólů, což z celkových jednatřiceti znamená více než polovinu.

 

Václav Šiman – Středopolař Františkových Lázní pomohl svým barvám k deváté příčce čtrnácti nastřílenými brankami, což je pouze o dvě méně než nejlepší kanonýři.

 

Václav Klauz – Hráč záložních řad z celku Stará Role zatížil konta soupeřů devíti trefami, i díky němu tak jeho celek přezimuje pouze s tříbodovou ztrátou na čelo tabulky. 

 

Dominik Kubinec – Třetí nelepší snajpr ligy je z Jiskry Aš, na svou pažbu zapsal během podzimu patnáct zářezů. 

 

Karel Novák – Teprve dvaadvacetiletá štika z rezervy Ostrova zamířila hned sedmkrát do černého, obstarala tak téměř čtvrtinu všech branek svého mužstva.

 

Radek Bečvář – Forvard třetího týmu z Vintířova nasázel šestnáct branek, což je téměř polovina všech svého týmu.

 

Marcel Majer – Rychlonohý štírek spolulídra tabulky ze Žlutic se stal nelepším střelcem týmu, když se prosadil hned devětkrát. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.