SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

První polovina sezóny byla ukončena, a proto je jasné příznivcům tohoto webu, že na řadě je hlasování o hráče podzimu. Sestava podzimu je sestavena dle jasných měřítek, které jsou viditelné hned na první pohled. V sestavě kola hrají hlavní roli nejlepší hráči soutěže, objevují se v ní samozřejmě hráči, kteří patří k lídrům svých týmů a stali se několikrát hráči zápasu nebo dokonce hráči celého kola III. třídy. Samozřejmě v sestavě podzimu se může objevit jen jedenáct borců z týmů III. třídy, ale kdyby to bylo možné, tak by mohla být sestavena ještě záložní jedenáctka hráčů, jenž se nevešli do sestavy podzimu, ale právem by tam mohli patřit (například Škopán Petr ze Sobotky, střelec 8 branek a Ouhrabka Marek, střelec 10 branek. Takže jestli jste v aktuální sestavě podzimu nenašli svého favorita, tak věřte tomu, že i já jsem měl velké problémy tuto jedenáctku vybrat a několik jiných hráčů, tak ze sestavy podzimu muset vyřadit. Jediný úkol pro Vás tedy je, abyste nezáháleli  a posílali hlasy svému favoritovi v hlasování o hráče podzimu.

Brankář:

Najman Jiří (Dětenice) - brankář týmu z Dětenic, který měl nejlepší obranu v soutěži, když inkasoval pouhých 11 branek, což je úctihodný počin tohoto týmu.

Obrana:

Holec Jiří (Robousy) - stabilní člen základní sestavy z Robous a zkušenost v jeho osobě v každém zápase. Také se stal 2x hráčem zápasu. Zikmund Jaroslav (Kopidlno B) - legenda z týmu Kopidlna, který neomylně diriguje obranu svého týmu a dokonce vstřelil také 5 branek. Dlask Radek (Dětenice) - stal se 1x hráčem zápasu a má velkou zásluhu na tom, že obrana Dětenic je jednoznačně nejlepší v soutěži. Benda Miroslav (Češov) - stal se 2x hráčem zápasu a je jedním z nejlepších hráčů z týmu Češova.

Záloha:

Muška Petr (Jičíněves) - nejlepší hráč Jičíněvse, který v první polovině soutěže vstřelil 10 branek. Daniš Michal (Železnice B) - jeden z nejlepších hráčů Železnice B a střelec 8 branek v soutěži. Kulina Štěpán (Miletín B) - střelec 9 branek v první polovině III. třídy. Marek Jan (Libuň) - jeden z nejlepších hráčů Libuně, který vstřelil 8 branek.

Útok:

Dolejš Viktor (Dětenice) - nejlepší střelec soutěže, který vstřelil 15 branek. Kulhánek Jindřich (Miletín B) - stabilní člen týmu z Miletína, který vstřelil 5 branek.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.