SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

První polovina sezóny byla ukončena, a proto je jasné příznivcům tohoto webu, že na řadě je hlasování o hráče podzimu. Sestava podzimu je sestavena dle jasných měřítek, které jsou viditelné hned na první pohled. V sestavě kola hrají hlavní roli nejlepší hráči soutěže, objevují se v ní samozřejmě hráči, kteří patří k lídrům svých týmů a stali se několikrát hráči zápasu nebo dokonce hráči celého kola okresního přeboru. Samozřejmě v sestavě podzimu se může objevit jen jedenáct borců z týmů okresního přeboru, ale kdyby to bylo možné, tak by mohla být sestavena ještě záložní jedenáctka hráčů, jenž se nevešli do sestavy podzimu, ale právem by tam mohli patřit. Takže jestli jste v aktuální sestavě podzimu nenašli svého favorita, tak věřte tomu, že i já jsem měl velké problémy tuto jedenáctku vybrat a několik jiných hráčů, tak ze sestavy podzimu muset vyřadit. Jediný úkol pro Vás tedy je, abyste nezáháleli  a posílali hlasy svému favoritovi v hlasování o hráče podzimu.

Brankář:

Šuk Petr (Železnice) - jasná volba na místo brankáře, kdy tým Železnice po polovině soutěže disponuje nejlepší obranou soutěže, když obdrželi jen 12 branek v 11 zápasech.

Obrana:

Tománek Patrik (Lužany) - byl zvolen 4x hráčem zápasu a  svými výkony vynikal v zápasech okresního přeboru. Scháňko Tomáš (Chomutice) - spolu s kapitánem Novotným Jaroslavem nejlepší hráč svého týmu, kterému se první polovina soutěže moc nevydařila. Novotný Lukáš (Milíčeves) - stálice sestav kola a jeden z nejlepších  krajních obránců popřípadě záložníků v celé soutěží, který je i velmi produktivní v útočné fázi a dokáže svůj tým podpořit i vstřelenou brankou.

Záloha:

Antoš Jan (Hořice B) - hráč Hořic, který vstřelil v první polovině soutěže pěkných 5 branek a ve většině zápasů byl lídrem týmu a jedním z nejlepších hráčů na hřišti. Suchánek Radek (Lázně Bělohrad B) - nestárnoucí legenda, která běhá po okresních pažitech a neustále patří k nejlepším hráčům v každém zápase, což je neuvěřitelné a patří mu za to velká poklona a uznání. Hráčem zápasu se tento hráč stal dokonce 5x. Szamko Tomáš (Žlunice ) - nejlepší hráč týmu ze ŽLunic, protože vstřelil 8 branek a drží se v popředí tabulky nejlepších střelců okresního přeboru. Hochman Karel (Nemyčeves) - mnohými označován jako nejlepší hráč celé soutěže, když režíruje hru výborné Nemyčevse, která čeří vody okresního přeboru a pohybuje se na úplné špičce soutěže. Během první poloviny byl vyhlášen 3x hráčem zápasu.

Útok:

Crha Patrik (Železnice) - jednoznačně nejlepší hráč Železnice, který vstřelil krásných 9 branek a je v popředí tabulky střelců celé soutěže. Rolf Dominik (Stará Paka) - v útoku sestavy pdozimu nesmí chybět nejlepší střelec soutěže, který v týmu Staré Paky vstřelil 13 branek a vévodí po právu tabulce střelců okresního přeboru. Tomášek Tomáš (Nemyčeves) - útočný buldozer v týmu Nemyčevse, kteří boří obrany soupeře a střílí důležité branky, kterých bylo v první polovině soutěže celkem 9.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.