SESTAVA KOLA - 15.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 18.11.2016

0

Tak už i ČFL to má, alespoň co se podzimní části týče, za sebou. I z posledního listopadového kola jsme pro vás přinesli podrobné reportáže ze zápasů, z většiny utkání máme dokonce díky spolupráci s jednotlivými kluby pro vás i fotky. Nyní je tu tak pro rok 2016 poslední sestava kola - chybět v ní samozřejmě nemohl jediný střelec hattricku 15. kola, zápský Václav Svoboda. Výborných výkonů se ale urodilo mnohem více... Na vás je vybrat Hráče kola, s kterým přineseme rozhovor!

BRANKÁŘ

Martin Blažek nemusel v bojovném utkání s Benátkami řešit mnoho šancí soupeře, ale svou obranu si dokázal skvěle organizovat, co měl, tak pokryl a díky gólu spoluhráče v 90. minutě se nakonec mohl radovat nejen z čistého konta, ale i cenných tří bodů, které Táborsko dostaly před Hořovicko.

 

OBRANA

Benešov se proti Vyšehradu rval a nakonec byl odměněn dvěma body. Obránce Josef Laštovka prožil divoký zápas. Nejprve byl krvavě zraněn v obličeji, s obvazem kolem hlavy se pak radoval z úvodní branky, kterou pomohl k remíze po 90 minutách. V rozstřelu sice neproměnil penaltu, ale jeho spoluhráči si počínali lépe a udělali kapitánovi radost ziskem druhého bodu.

Jan Kvída stál na straně Vyšehradu. Z pozice stopera dal v závěru poločasu obě branky svého týmu, jenomže nakonec to stačilo jen na bod.

I Jiří Duben se jako obránce prosadil gólově, hradecká Olympia navíc proti Vltavínu neinkasovala!

 

ZÁLOHA

Václav Svoboda - tady nebylo pochyb - záložník Záp nasázel proti Písku hattrick, byl i na začátku další gólové akce a v sestavě kola nemohl chybět.

Na střelecké schopnosti středopolaře Lukáše Kopeckého spoléhají v Chrudimi. Ten tentokrát skóroval v Litoměřicích hned dvakrát, zvlášť první trefa pak potěšila oko diváka. 

Špílmachr Štěchovic Stanislav Hřebeček se prosadil důležitým vítězným gólem do sítě Převýšova a postaral se tak o jedno z největších překvapení kola.

Dobrovický Martin Hurka byl jediným úspěšným střelcem v zápase svých Dobrovic v Hořovicku.

 

ÚTOK

Tomáš Matějka byl v Písku za Zápy nesmírně aktivní a beky jihočeského celku zaměstnával prakticky neustále. Branku dal, na branku přihrál, nastřelil tyč a svým pohybem donutil píseckého hráče k vlastní brance.

Aleš Melechovský udělal za podzimem stylovou tečku, nejlepší střelec soutěže dal úvodní branku Tachovu a na kontě už jich tak má úctyhodných sedmnáct.

Martin Kraus pak zúročoval parádní přihrávky spoluhráčů nekompromisními zakončeními a dvěma góly přispěl k výhře Cábelíků nad Domažlicemi.

 

HLASOVAT PRO SVÉHO FAVORITA MŮŽETE AŽ DO STŘEDEČNÍHO POLEDNE!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.11.2016 18:28 do 23.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.