SESTAVA KOLA - 14.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 12.11.2016

0

Předposlední sestava kola je na světě! Hattrickem se tentokrát nikdo nepředvedl, ale dva góly už hráči vstřelil dokázali - takto se prosadili záložníci Jan Matas a Michal Demeter. Kdo bude dalším Hráčem kola a s kým tedy uveřejníme rozhovor?

LUKÁŠ COUFAL přiváděl k zoufalství chrudimské střelce, kdy předvedl několik výtečných zákroků. Nakonec ani to k bodovému zisku Písku nestačilo.

 

MICHAL PÁVEK ze Záp se svou obranou neinkasoval a co víc, úvodní brankou poslal svůj tým vedení a vstřelil tak vítěznou branku z královodvorskými Cábelíky.

MAREK ČEPELÁK a MARTIN BOROVIČKA se setkali ve vzájemném zápase Jiren a Benátek. Borovička pomohl outsiderovi k cenné remíze, ale neinkasovala ani defenziva Jiren, která soupeře nepustila k ničemu. Oba hráči navíc skórovali v penaltách.

 

MICHAL DEMETER dvěma góly ve druhém poločase porazil Dobrovici.

Středopolař PETR MUŽÍK je v naší sestava opakovaně - trenér Kronďák se na jeho výkony může spolehnout. Tentokrát měl kopačky ve všech domažlických brankách - na dvě asistoval a při třetím byl faulován ve vápně, aby pak penaltu proměnil Fořt.

JAN MATAS má šanci se stát potřetí v historii naší ankety Hráčem kola, tentokrát pomohl Tachovu kapitán hned dvěma trefami.

JAN VĚCHET se prosadil pohledným zakončením a přispěl k výhře Převýšova.

 

IVAN DORDEVIČ se prosadil parádní střelou do růžku a zasloužil se o remízu Táborska B ve Štěchovicích.

JAN ŠTOČEK přišel, viděl - a dal branku. Jeho spoluhráči se v zakončení trápili, ale Štoček po pár vteřinách na hřišti natáhl k nechytatelné ráně zpoza vápna a splnil dokonale roli střídajícího hráče.

JIŘÍ HEŘMAN ukázal, že Vyšehrad ani po odchodu Strnada z týmu nebude mít v útoku slabé místo. Pomohl Vyšehradu k cenné výhře na hřišti Vltavínu úvodní brankou a také vybojovaným trestným kopem, z kterého hosté rozhodli.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.11.2016 12:10 do 16.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.