SESTAVA KOLA - 1.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

0

Je za námi poslední kolo podzimní části III. třídy skupiny B. Ani tentokrát nechybí hlasování o Muže kola, svému favoritovi posílejte hlasy do středy do 12:00.

Hned dva brankáři si zasloužili nominaci do sestavy kola. Tadeáš Trnka z Černého Dubu pochytal šance hráčů Mladého B a pomohl svému týmu k vítěznému obratu. Pavel Novák z Římova, pak měl nečekaně až moc právě ve druhém poločase na hřišti posledního Vrábče a na konci zápasu mohl rovněž slavit tři body.

 

Milan Straka z Nových Hodějovic dobře plnil úlohu předstopera, čistil si svůj prostor, zastavil nespočet soupeřových výpadů a k tomu se sám vydával vpřed podporovat útok. Jiří Martiš z Římova hrál opět spolehlivě na pozici beka a jeho branka se ukázala nakonec, jako ta vítězná. 

 

Jediným střelcem Trhových Svinů B na hřišti Ledenic byl Radim Horelica a i díky jeho trefě si hosté odvezli jeden bod. Všechny branky Černého Dubu byly v režii Michala Švercla, první dvě zařídil sám u dalších dvou asistoval. Václav Kopačka si v posledních dvou kolech obul střelecké kopačky, tentokrát jeho trefa stačila na jeden bod ze hřiště Slavče. Nejlepší hráčem Ledenic B byl pak ve víkendovém zápase Tomáš Lamáček. Roli nejlepšího střelce Nových Hodějovic, pak svou šestou trefou potvrdil Jakub Šíma

 

Jeho spoluhráč z útoku David Lojka vstřelil důležitou vedoucí branku, která týmu dodala jistotu, v době kdy oba týmy měly šance strhnout vedení na svou stranu. Pozici nejlepšího střelce soutěže pak jasně potvrdil Jakub Brousek ze Slavče, který za podzim nastřílel 17 branek! Naposledy hattrickem vymazal tříbrankové manko, které měl jeho tým o poločase proti Lišovu B.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2016 20:37 do 02.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.