SESTAVA KOLA - 11.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

0

Jedenácté kolo je za námi. Velké derby mezi Ptenínem a Merklínem rozhodovaly až penalty, Dvorec porazil Vstiš a Blovice nechaly dva body v Chlumu. To je ve zkratce to nejzajímavější a my se teď pojďme podívat na jedenáctku těch nejlepších. V případě registrace může být Vaše podpora ještě větší. 

Ondřej Pelikán - Brankář Střížovic vytasil proti Letinám několik povedených zákroků a udržel tak jednobrankové vedení až do konce.

 

Tomáš Hupač - Letiny odehrály dobrý zápas ve Střížovicích, kde více než potrápily favorita. Tomáš podal v obraně standartně kvalitní výkon a zastavil nejeden útok soupeře.

 

Václav Šeba - Blovice ztratily body v Chlumu, jejich obrana ale fungovala dobře. Václav si odehrál svůj standart a navíc přidal branku která znamená alespoň bod. 

 

Ondřej Bláha - Spálené Poříčí veze nečekanou výhru z Lukavice a to i díky tomu, že neinkasovalo. Ondřej podal dobrý výkon a vyvaroval se chyb.

 

Václav Calta - Chlum je těžký soupeř pro každého, nicméně proti Blovicím byl outsider. Přesto jeho hráči podali výborný výkon. Václav hrál v obraně skvěle a spolu se spoluhráči dokázal téměř neutralizovat nejlepší útok soutěže. 

 

Martin Kanát - Martin byl ze záložní řady neustálou hrozbou pro branku soupeře, ať už přímo, nebo tím, že vytvářel nadějné pozice pro spoluhráče. Navíc přidal krásnou branku z trestňáku. 

 

Radek Šobr - Po svém příchodu do Ptenína se okamžitě stal klíčovou osobou. Dokázal to potvrdit i v derby proti Merklínu. Na první branku přihrál, druhou sám dal. 

 

Marcel Matějov - Dvorec doma zdolal Vstiš a velkou měrou se na tom podílel práce Marcel. I přes to, že byl nejstarším hráčem na place, dokázal být všude a dát dvě veledůležité branky. 

 

Michal Wagner - Chlum letos nedává moc branek, a nebýt Michala bylo by to možná ještě horší. Dal polovinu branek týmu a i proti Blovicím se zapsal na střeleckou listinu a jeho branka měla příchuť dvou bodů. 

 

Jan Bláha - Mladý útočník Merklína byl jednou z hlavních postav derby. Během čtyř minut otočil vývoj a po celý zápas představoval hrozbu. Byl označen za muže zápasu. 

 

Ladislav Mošna - Jeho dva góly výrazně pomohly Poříčí k cenné výhře na Lukavicí. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2016 18:42 do 02.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.